فاطره
مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
انجمندار
مدیر
تیم تبلیغات
ناظر
منتقد
کپیست
طراح
تدوینگر
گوینده
هنرجو
- نام هنری
- فاطره
- آزمایشی
- منتقد
- مقام خاص
- مبلغیار
- مدیر
- هنرجویان
- شناسه کاربر
- 5955
- تاریخ ثبتنام
- 2023-07-21
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 672
- نوشتهها
- 1,800
- راهحلها
- 35
- پسندها
- 4,158
- امتیازها
- 590
فیلم آموزش
ساندویچ #شاورمای مرغ #لبنانی🌯
مواد لازم برای مرینیت مرغ:
ماست ۱/۲ پیمانه
آب لیموی تازه ۲ ق غ خ
روغن زیتون ۲ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، زردچوبه، پودر دارچین
سینه یا فیله مرغ ۴۰۰ گرم
مواد لازم برای سس مخصوص شاورما:
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
ماست ۲ ق غ خ
کنجد ۲ ق غ خ
آب لیموی تازه ۲ ق غ خ
روغن زیتون ۲ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه
۳ حبه سیر رنده شده
طرز تهیه:
مواد مرینیت رو طبق ویدیو با هم خوب مخلوط میکنیم و مرغ رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم ۱ تا ۲ ساعت مزه دار بشه.
تو این فاصله سس رو آماده میکنیم تمامی مواد ذکر شده رو توی کاسه میریزیم و به کمک بلندر یا گوشتکوب برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
حالا توی تابه داغ کمی روغن میریزیم و مرغارو توش با حرارت بالا رو به ملایم سرخ میکنیم. حرارت اجاقتون کم باشه مرغا آب میندازه و خشک میشه. پس دقت کنید که حرارت ملایم رو به بالا باشه تا مرغا هم مغز پخت بشن هم آبدار و نرم بمونن. تقریبا هر طرفش ۵ دقیقه بپزه کافیه.
حالا نون پیتا رو روش از سس شاورمامون به خوبی پخش میکنیم زیاد بزنین (دست و دل باز باشین) که خیلی خوشمزه میشه،حالا روی اون مرغایی که پختیم و خورد کردیم رو میریزیم و سیبزمینی سرخ شده و کاهوی خورد شده و پیاز خورد شده به همراه فلفل سبز یا فلفل دلمه رنگی خورد شده در آخر هم دوباره روش سس میریزیم و نون رو رول میکنیم.
این رسپی شاورمای اصل لبنانیه که واقعا بینظیر میشه😍🤌🏼
نوش جان😋❤️
❥ 🏡🌿✾•────────────────•
ساندویچ #شاورمای مرغ #لبنانی🌯
مواد لازم برای مرینیت مرغ:
ماست ۱/۲ پیمانه
آب لیموی تازه ۲ ق غ خ
روغن زیتون ۲ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، زردچوبه، پودر دارچین
سینه یا فیله مرغ ۴۰۰ گرم
مواد لازم برای سس مخصوص شاورما:
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
ماست ۲ ق غ خ
کنجد ۲ ق غ خ
آب لیموی تازه ۲ ق غ خ
روغن زیتون ۲ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه
۳ حبه سیر رنده شده
طرز تهیه:
مواد مرینیت رو طبق ویدیو با هم خوب مخلوط میکنیم و مرغ رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم ۱ تا ۲ ساعت مزه دار بشه.
تو این فاصله سس رو آماده میکنیم تمامی مواد ذکر شده رو توی کاسه میریزیم و به کمک بلندر یا گوشتکوب برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
حالا توی تابه داغ کمی روغن میریزیم و مرغارو توش با حرارت بالا رو به ملایم سرخ میکنیم. حرارت اجاقتون کم باشه مرغا آب میندازه و خشک میشه. پس دقت کنید که حرارت ملایم رو به بالا باشه تا مرغا هم مغز پخت بشن هم آبدار و نرم بمونن. تقریبا هر طرفش ۵ دقیقه بپزه کافیه.
حالا نون پیتا رو روش از سس شاورمامون به خوبی پخش میکنیم زیاد بزنین (دست و دل باز باشین) که خیلی خوشمزه میشه،حالا روی اون مرغایی که پختیم و خورد کردیم رو میریزیم و سیبزمینی سرخ شده و کاهوی خورد شده و پیاز خورد شده به همراه فلفل سبز یا فلفل دلمه رنگی خورد شده در آخر هم دوباره روش سس میریزیم و نون رو رول میکنیم.
این رسپی شاورمای اصل لبنانیه که واقعا بینظیر میشه😍🤌🏼
نوش جان😋❤️
❥ 🏡🌿✾•────────────────•
نام موضوع : ساندویچ شاورمای مرغ لبنانی🌯
دسته : آموزش آشپزی