. . .

آموزش ساندویچ شاورمای مرغ لبنانی🌯

تالار آموزش آشپزی

فاطره

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
انجمندار
مدیر
تیم تبلیغات
ناظر
منتقد
کپیست
طراح
تدوینگر
گوینده
هنرجو
نام هنری
فاطره
آزمایشی
منتقد
مقام خاص
مبلغ‌یار
مدیر
هنرجویان
شناسه کاربر
5955
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-21
آخرین بازدید
موضوعات
672
نوشته‌ها
1,800
راه‌حل‌ها
35
پسندها
4,158
امتیازها
590

  • #1
فیلم آموزش

ساندویچ #شاورمای مرغ #لبنانی🌯

مواد لازم برای مرینیت مرغ:
ماست ۱/۲ پیمانه
آب لیموی تازه ۲ ق غ خ
روغن زیتون ۲ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، زردچوبه، پودر دارچین
سینه یا فیله مرغ ۴۰۰ گرم

مواد لازم برای سس مخصوص شاورما:
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
ماست ۲ ق غ خ
کنجد ۲ ق غ خ
آب لیموی تازه ۲ ق غ خ
روغن زیتون ۲ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه
۳ حبه سیر رنده شده

طرز تهیه:
مواد مرینیت رو طبق ویدیو با هم خوب مخلوط میکنیم و مرغ رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم ۱ تا ۲ ساعت مزه دار بشه.
تو این فاصله سس رو آماده میکنیم تمامی مواد ذکر شده رو توی کاسه میریزیم و به کمک بلندر یا گوشتکوب برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
حالا توی تابه داغ کمی روغن میریزیم و مرغارو توش با حرارت بالا رو به ملایم سرخ میکنیم. حرارت اجاقتون کم باشه مرغا آب میندازه و خشک میشه. پس دقت کنید که حرارت ملایم رو به بالا باشه تا مرغا هم مغز پخت بشن هم آبدار و نرم بمونن. تقریبا هر طرفش ۵ دقیقه بپزه کافیه.
حالا نون پیتا رو روش از سس شاورمامون به خوبی پخش میکنیم زیاد بزنین (دست و دل باز باشین) که خیلی خوشمزه میشه،حالا روی اون مرغایی که پختیم و خورد کردیم رو میریزیم و سیبزمینی سرخ شده و کاهوی خورد شده و پیاز خورد شده به همراه فلفل سبز یا فلفل دلمه رنگی خورد شده در آخر هم دوباره روش سس میریزیم و نون رو رول میکنیم.
این رسپی شاورمای اصل لبنانیه که واقعا بینظیر میشه😍🤌🏼


نوش جان😋❤️

❥ 🏡🌿✾•────────────────•
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
30

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین