اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مناسبت سالگرد دوسالگی انجمن رمانیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سال‌گرد دوسالگی انجمن به همه‌ی دوستان تبریک عرض می‌نمایم

تولدت مبارک رمانیک :icon12:

آم سلام:| نیگا نکنین خب خجالت میکشم:(
خوشحالم که امسال جزوی از رمانیک بودم
و خیلی خیلی بیشتر خوشحالم که نتیجه شب بیداریاتون، زحمت کشیدناتون، از تفریح زدناتون شد رمانیک الان..
خیلیاتون با توجه به شرایط سخت زندگی بازم بی وقفه تلاش کردین
بازم با تموم توان سعی کردین تا روز به روز پیشرفت کنید!

اول یه تشکر کنم از @Mohammad MZ موسس انجمن که باعث این اتفاق قشنگ شد ، من ازتون بابت به وجود اوردن همچین جایی که ازش میشه کلی انگیزه و روحیه بدست اورد ممنونم و امیدوارم بیشتر از اینا زحماتتون نتیجه بده^^

و از @tor_anj.kh که دیگه همه میدونن با کلی درگیری،و مشغله با تموم توانش برای این انجمن زحمت کشید و همیشه با روی باز از همه استقبال کرد
برگاموت جونم ممنونم ازت بابت زحمات بی اندازت =)♡

@N O.o R نیلویی ازت ممنونم که اینقدر زحمت میکشی (و به غر زدنای من گوش میدی) امیدوارم جواب تمووم این زحماتتو بگیری و همیشه موفق باشیی (بمونم برات)فرقونت خودافظ:so-ot:

@.Salvador. و شادی جون خودمممم که من میدونم با تموم خستگیاش،فشارایی ک تحمل میکرد،شرایط سختش، بازم با جون و دلش برای این انجمن زحمت کشید و پیشرفت کرد=] بالاتر ببینمت برفکم:)♡

همین امروز صبح وقتی وارد پروفم شدم، چشمم به تاریخ عضویت افتاد و ناخودآگاه حساب کردم و دیدم ۲ سال شده.😅
دوسالی که اینقدر سریع با همه ی خوبی ها و بدی هاش گذشت اما اونقدری خوب بود که انگار فقط چند ماه گذشته...😂😉
اومدم صفحه ی اصلی انجمن تا برم امور فرهنگی، اما بازم چشمم به این تاپیک افتادم و یه لبخند اومد رو صورتم.
بازم با همه ی این ها فراموش نکنیم که این تازه اول راه مون با رمانیک هست و قراره بیشتر پیشرفت کنیم و کلی نفرات دیگه به خانواده ی سه هزار نفری مون اضافه بشه.
رمان و اثر و... هم نقطه شروع هایی هستن که ما رو اینجا گرد هم آوردن تا یه خانواده ی بزرگ و در عین حال با وجود مجازی بودنش، صمیمی و خوشحال باشیم.🥰💕

مرسی از همه تون که هستین و کلی تلاش می کنید💗
هم مدیرای عزیز و هم کاربرای فعال دست تون طلا😄🧡
از کسی که اینجا رو به وجود آورده و کلی زحمت کشیده که ما الان توی این نقطه با رمانیک رو به پیشرفت باشیم هم جداگونه تشکر میکنم🙂
خسته نباشی موسس🌹
@Mohammad MZ

اصن شوما خجالت نمیکشین بدون من جشن گرفتین :ahhaay:
تولدش مبارک (:

چقدر خوشحالم تو تولد دوسالگی انجمن هستم و کاش سال دیگه و سال‌های بعدش هم باشم و شاهد شکوفایی بیشتر انجمن باشم :aaam: :icon12:

ببخشید بچه ها ولی یاد و خاطره دوستانی که سال پیش باما بودن ولی امسال بین ما نیستن رو هم گرامی بداریم روح لیانا مسیحا(لیانا رادمهر)عزیز هم شاد که جشن یک سالگی انجمن بود ولی امسال بین ما نیست .🥺🥺🥺

به امید موفقیتای روزافزون*
تبریک رمانیــــک*

• گل رز
واکنش‌ها[ی پسندها]: FAZA-F
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.