Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
🔸گندم را شسته و یک شب تر میکنیم. روز بعد گندم را داخل کاسه بزرگ ریخته. جواری، چارمغز، پیاز، بادرنگ، مرج دلمه، زردک و بادنجان رومی ریزه شده علاوه کرده و مخلوط میکنیم.
برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، مرج سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد علاو میکنیم. حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف سربسته نگه میداریم تا سس جذب سالاد شود بعد سرو میکنیم.
نام موضوع : سالاد گندم ترکیه ای 🍲
دسته : آموزش آشپزی