. . .

آموزش سالاد گندم ترکیه ای 🍲

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

🔸گندم را شسته و یک شب تر میکنیم. روز بعد گندم را داخل کاسه بزرگ ریخته. جواری، چارمغز، پیاز، بادرنگ، مرج دلمه، زردک و بادنجان رومی ریزه شده علاوه کرده و مخلوط میکنیم.
برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، مرج سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد علاو میکنیم. حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف سربسته نگه میداریم تا سس جذب سالاد شود بعد سرو میکنیم.
 

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین