. . .

آموزش دلمهء برگ انگور (مو)

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1
IMG_20240304_173718_528.jpeg

مواد لازم (6 نفر)

40 تا برگ مو
300 گرام گوشت چرخ شده
2 دانه پیاز
1 پیمانه لپه
1 پیمانه برنج
1 ق. غ. رب رومی
نمک به میزان دلخواه
مقدار ترشی(عصاره گوشت همراه با یک پیاله آب)
1/2 پیمانه سرکه یا آبغوره
1-2 قاشق غذاخوری شکر
نمک به مقدار کم
2 ق غ رب رومی سبز
5 تا 6 ق. غ. مرچ، سبزی معطر دلمه

مراحل (1 ساعت)☟

1_ لپه و برنج را از قبل تر می کنیم. پیازها را نگینی خورد میکنیم و در مقداری روغن به همراه زردچوبه تفت میدهیم. کمی که سبک شد و رنگش طلایی شد گوشت را اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم تفتش میدهیم.

2_ یک ق غ رب رومی اضافه کرده (برنج و لپه ها را هم جداگونه میپزیم. البته باید مراقب باشیم که برنج را کمی کمتر بگیریم و لپه هم کامل پخته شه ولی کوبیده نشه)

3_ سبزی خورد شده را به گوشت در حال تفت اضافه میکنیم و نمک و مرج هم میزنیم. در نهایت لپه و برنج و پودر غوره را هم علاوه میکنیم و از روی شعله بر میداریم.

3_ داخل تابه چقور میریزیم نباید آب روی دلمه ها ره بگیره چون باعث میشه از هم پاشیده بشود بعد دلمه ها ره به ترتیب میچینیم و شعله ملایم میکنیم تا برای تقریبا یک ساعت بپزه... 👎☟

4_ بعد کمی زردچوبه و مرج اضافه میکنیم و بعد ترشی که شامل عصاره گوشت، سرکه، شکر و یک پیاله کوچک آب باهم مخلوط کرده هم میزنیم تا شکر حل شود
 
آخرین ویرایش:

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
121
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
124
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
148

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین