Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
مواد لازم (6 نفر)
40 تا برگ مو
300 گرام گوشت چرخ شده
2 دانه پیاز
1 پیمانه لپه
1 پیمانه برنج
1 ق. غ. رب رومی
نمک به میزان دلخواه
مقدار ترشی(عصاره گوشت همراه با یک پیاله آب)
1/2 پیمانه سرکه یا آبغوره
1-2 قاشق غذاخوری شکر
نمک به مقدار کم
2 ق غ رب رومی سبز
5 تا 6 ق. غ. مرچ، سبزی معطر دلمه
مراحل (1 ساعت)☟
1_ لپه و برنج را از قبل تر می کنیم. پیازها را نگینی خورد میکنیم و در مقداری روغن به همراه زردچوبه تفت میدهیم. کمی که سبک شد و رنگش طلایی شد گوشت را اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم تفتش میدهیم.
2_ یک ق غ رب رومی اضافه کرده (برنج و لپه ها را هم جداگونه میپزیم. البته باید مراقب باشیم که برنج را کمی کمتر بگیریم و لپه هم کامل پخته شه ولی کوبیده نشه)
3_ سبزی خورد شده را به گوشت در حال تفت اضافه میکنیم و نمک و مرج هم میزنیم. در نهایت لپه و برنج و پودر غوره را هم علاوه میکنیم و از روی شعله بر میداریم.
3_ داخل تابه چقور میریزیم نباید آب روی دلمه ها ره بگیره چون باعث میشه از هم پاشیده بشود بعد دلمه ها ره به ترتیب میچینیم و شعله ملایم میکنیم تا برای تقریبا یک ساعت بپزه... 👎☟
4_ بعد کمی زردچوبه و مرج اضافه میکنیم و بعد ترشی که شامل عصاره گوشت، سرکه، شکر و یک پیاله کوچک آب باهم مخلوط کرده هم میزنیم تا شکر حل شود
آخرین ویرایش:
نام موضوع : دلمهء برگ انگور (مو)
دسته : آموزش آشپزی