. . .

آموزش دالنخود پلو

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
467
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم

برنج شش پيمانه

دالنخود يك و نيم پيمانه

گوشت گوسفندي 750 گرام

پياز يك عدد

روغن مايع سه قاشق غذاخوري

مسکه 50 گرام

زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري

نمك، مرچ و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه

گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت مي‌‌دهيم. سپس مرچ، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را می ‌‌پزيم. دالنخود را جداگانه پخته و به گوشت اضافه مي‌‌كنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و دالنخود طعم گوشت بگيرد.برنج را آبكش مي‌‌كنيم، مواد آماده شده را با زعفران، مرچ و نمك مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج آبكشي مي‌‌ريزيم و دم مي‌كنيم. وقتي برنج به بخار افتاد مسکه آب‌ شده را نيز روي آن اضافه مي‌‌كنيم.اگر مسکه يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، مسکه و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه مي‌‌رود.
 
نام موضوع : دالنخود پلو دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین