Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 467
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
![](https://add.pics/images/2023/12/08/IMG_20231208_084839_178.jpeg)
مواد لازم
برنج شش پيمانه
دالنخود يك و نيم پيمانه
گوشت گوسفندي 750 گرام
پياز يك عدد
روغن مايع سه قاشق غذاخوري
مسکه 50 گرام
زعفران دمكرده دو قاشق غذاخوري
نمك، مرچ و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه
گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت ميدهيم. سپس مرچ، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را می پزيم. دالنخود را جداگانه پخته و به گوشت اضافه ميكنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و دالنخود طعم گوشت بگيرد.برنج را آبكش ميكنيم، مواد آماده شده را با زعفران، مرچ و نمك مخلوط كرده و لابهلاي برنج آبكشي ميريزيم و دم ميكنيم. وقتي برنج به بخار افتاد مسکه آب شده را نيز روي آن اضافه ميكنيم.اگر مسکه يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، مسکه و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه ميرود.
نام موضوع : دالنخود پلو
دسته : آموزش آشپزی