- شناسه کاربر
- 54
- تاریخ ثبتنام
- 2020-10-06
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 30
- نوشتهها
- 459
- پسندها
- 423
- امتیازها
- 123
سلام گلای تو خونه.. آشپزای نمونه.. دستورپخت های ایلسا همیشه یادتون بمونه;):)
خب خب خب
میریم که داشته باشیم خوراک بادمجون خوشمزه و سریع الپخت امروز رو!!
?
*-*مواد لازم
:
.
1 عدد بادمجان بزرگ (6 قطعه بشه)
400 گرم قارچ
2 عدد فلفل دلمه سبز و قرمز
1 عدد پیاز
1-3 حبه سیر
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1.5 فنجان آب گرم
نمک و فلفل سیاه (همه را با هم مخلوط کنید)
برای مواد بالا:
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
.
سس بشامل؛
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری کره
2 لیوان شیر
.
*-*دستور:
بادمجان ها را به ضخامت 1.5-2 سانتی متر برش داده ، به مدت 20 دقیقه در آب نمک خیس کرده و بشویید.
بادمجان ها را کاملا خشک کرده و در روغن داغ سرخ کرده و روی سینی فر یا ظرف قرار دهید.
قارچ ها را خرد کنید.
سبزیجات را خرد کرده و در 2 قاشق غذاخوری روغن داغ تفت دهید تا نرم شود. قارچ ها را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
1 قاشق چایخوری نمک ، 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی ، 1 قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا آب آن جذب شود.
سسی را که آماده کرده اید روی بادمجان ها تقسیم کنید. سس بشامل را روی آنها بریزید و چدار رنده شده را اضافه کنید. در آخر سس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
حدود 20 دقیقه در فر 200 درجه از قبل گرم شده بپزید.
نوشجانتون![Thumbs Up :thumbs_up: :thumbs_up:](/forums/styles/yahmas/smiles/thumbs_up.gif)
خب خب خب
میریم که داشته باشیم خوراک بادمجون خوشمزه و سریع الپخت امروز رو!!
![Cook :cook: :cook:](/forums/styles/yahmas/smiles/cook.gif)
*-*مواد لازم
:
.
1 عدد بادمجان بزرگ (6 قطعه بشه)
400 گرم قارچ
2 عدد فلفل دلمه سبز و قرمز
1 عدد پیاز
1-3 حبه سیر
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1.5 فنجان آب گرم
نمک و فلفل سیاه (همه را با هم مخلوط کنید)
برای مواد بالا:
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
.
سس بشامل؛
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری کره
2 لیوان شیر
.
*-*دستور:
بادمجان ها را به ضخامت 1.5-2 سانتی متر برش داده ، به مدت 20 دقیقه در آب نمک خیس کرده و بشویید.
بادمجان ها را کاملا خشک کرده و در روغن داغ سرخ کرده و روی سینی فر یا ظرف قرار دهید.
قارچ ها را خرد کنید.
سبزیجات را خرد کرده و در 2 قاشق غذاخوری روغن داغ تفت دهید تا نرم شود. قارچ ها را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
1 قاشق چایخوری نمک ، 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی ، 1 قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا آب آن جذب شود.
سسی را که آماده کرده اید روی بادمجان ها تقسیم کنید. سس بشامل را روی آنها بریزید و چدار رنده شده را اضافه کنید. در آخر سس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
حدود 20 دقیقه در فر 200 درجه از قبل گرم شده بپزید.
نوشجانتون
![Thumbs Up :thumbs_up: :thumbs_up:](/forums/styles/yahmas/smiles/thumbs_up.gif)
نام موضوع : خوراک بادمجان خوشمزه
دسته : آموزش آشپزی