. . .

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

تالار تایپ اثر

hoseini__78

رمانیکی تازه وارد
رمانیکی
شناسه کاربر
10870
تاریخ ثبت‌نام
2025-10-31
آخرین بازدید
موضوعات
0
پسندها
0
امتیازها
1

• #3,831
بچه ها من یه رمانی خونده بودم اسمش یادم نیست اما خلاصش

اینطوری بود که یه دختر شیطون و شاد به خاطر کارش مجبور میشه پرستار یه پیرزن پولدار بشه تو همین هین و وین پسرش میاد خونه اینا به طرز فجیعی باهم آشنا میشن و سرلج دارن پسره هم مغروره هم غیرتی خلاصه یه روز دختره میفهمه پسره برا کارش که پلیسه باید یکی صیغش بشه برا عملیات خلاصه دختره هم برا پایان نامش صیغش میشه و اینا پسره خیلی غیرتیه و به برادر دوست دختره که اسمش سپنده و مثل پسره پلیسه غیرتی میشه اگه کسی میدونه بگه اسمشو

hoseini__78

رمانیکی تازه وارد
رمانیکی
شناسه کاربر
10870
تاریخ ثبت‌نام
2025-10-31
آخرین بازدید
موضوعات
0
پسندها
0
امتیازها
1

• #3,832
بچه ها من یه رمانی خونده بودم اسمش یادم نیست اما خلاصش

اینطوری بود که یه دختر شیطون و شاد به خاطر کارش مجبور میشه پرستار یه پیرزن پولدار بشه تو همین هین و وین پسرش میاد خونه اینا به طرز فجیعی باهم آشنا میشن و سرلج دارن پسره هم مغروره هم غیرتی خلاصه یه روز دختره میفهمه پسره برا کارش که پلیسه باید یکی صیغش بشه برا عملیات خلاصه دختره هم برا پایان نامش صیغش میشه و اینا پسره خیلی غیرتیه و به برادر دوست دختره که اسمش سپنده و مثل پسره پلیسه غیرتی میشه اگه کسی میدونه بگه اسمشو
اگه میدونید اسمو لطفا بگید

رسول

رمانیکی تازه وارد
رمانیکی
شناسه کاربر
10872
تاریخ ثبت‌نام
2025-11-01
آخرین بازدید
موضوعات
0
پسندها
0
امتیازها
1

• #3,833
به نام خدا

سلام دوست عزیز، به رما‌نیک خوش اومدی!

تا حالا شده یه رمانی رو بخونی و ازش خوشت بیاد ولی دیگه اسمش یادت نیاد و در به در دنبالش باشی؟
توی ر‌مانیک ما بهت کمک می‌کنیم به ر‌مان‌های گمشده‌ت برسی!
کافیه هر چیزی که از ر‌مان، د‌استان یا حتی کتاب گمشده‌ت یادت میاد رو توی این تاپیک برامون بفرستی.
برای پیدا شدن رمانت باید صبر کنی و هر چند روز یه سر به رمانیک بزنی.
خوشحال می‌شیم اگه اسم رمانی که بقیه گم کردن رو می‌دونی، اون‌ها رو راهنمایی کنی. (ما برای تشکر، به هرکسی که به پیدا شدن رمان بقیه کمک کنه ده امتیاز می‌دیم.)

راستی شاید قبل تو یکی دیگه هم این ر‌مان رو گم کرده باشه و به جواب رسیده باشه، حتماً یه سر به پست‌های بقیه هم بزن.

می‌تونی تا وقتی رمانت پیدا میشه، جدیدترین و بهترین رمان‌های آنلاین رو بخونی. (کلیک کن!)
دوست داری خودت رمان بنویسی؟ (کلیک کن!)
راستی ما این‌جا داستان، دلنوشته، شعر،
فیلمنامه و نمایشنامه، فن‌فیکشن، ترجمه باحال‌ترین آثار نویسنده‌های دنیا و حتی ترجمه محبوب‌ترین کمیک‌ها رو هم داریم!

کلی آموزش‌های رایگان و تیم‌های جالب هم داریم که اگه علاقه داری می‌تونی بهشون بپیوندی!

کار با انجمن رو بلد نیستی؟ (کلیک کن!)

leilahabibi78

رمانیکی تازه وارد
رمانیکی
شناسه کاربر
10878
تاریخ ثبت‌نام
2025-11-02
آخرین بازدید
موضوعات
0
پسندها
0
امتیازها
51

• #3,834
ی رمانی بود اسم دختره ترانه بود اسم عشقش مهراب بابای ترانه زندان افتاده بود کسی میدونه اسم رمانش چیه

neda.830p0

رمانیکی تازه وارد
رمانیکی
شناسه کاربر
10892
تاریخ ثبت‌نام
2025-11-03
آخرین بازدید
موضوعات
0
پسندها
0
امتیازها
1

• #3,835
دنبال یه رمان میگردم دختره هستی فک کنم چهارتا دوست داشت و پسره هم چهارتا باهم ازدواج کردن و

neda.830p0

رمانیکی تازه وارد
رمانیکی
شناسه کاربر
10892
تاریخ ثبت‌نام
2025-11-03
آخرین بازدید
موضوعات
0
پسندها
0
امتیازها
1

• #3,836
دنبال یه رمان میگردم دختره هستی فک کنم چهارتا دوست داشت و پسره هم چهارتا باهم ازدواج کردن و یه جفت از دوستاشون شب عروسی گاز گرفت و مردن

ava tagi

رمانیکی تازه وارد
رمانیکی
شناسه کاربر
10895
تاریخ ثبت‌نام
2025-11-03
آخرین بازدید
موضوعات
0
پسندها
0
امتیازها
1

• #3,837
رمان اسم پدر علی بود طلبکار داشت میگفت که بدهی تو یا بده یا بیوفت زندان یا دخترا تو بده من باهاشون به خوابم دخترا اینو می فهمن و قبول میککنن مادرشون میگه نمی تونم تنها تون بزارم و باهاشون میره

Marwa

رمانیکی تازه وارد
رمانیکی
شناسه کاربر
10815
تاریخ ثبت‌نام
2025-10-22
آخرین بازدید
موضوعات
0
پسندها
0
امتیازها
1

• #3,838
عرض سلام و درود خدمت مدیران پر تلاش رومانتیک
دنبال یک رومان هستم که هر چقدر دنبالش هستم پیدا نمیکنم
رومان در یک کانال به اسم نزدیکم نشو نشر میشد
اسم دختر بهار است که تک فرزند پدر مادرش است و بخاطر تحصیل به برلین میفرستن اش وقتی که از برلین بر میگرده میبینه که پدر مادرش روابطی خوبی با هم ندارن پدر دختر صاحب یک گالری است و وقتی که دختر بخاطر کار میره در آنجا پدرش را با یک خانم دگه میبینه که خیانت میکنه و عاشق رفیق پدر خود است رفیق پدرش اسمش جاوید است
بعد ها میفهمه که مادرش هم از قبل عاشق جاوید بوده
و نصف رومان ره نخواندیم
خیلی دنبالش هستم
هر کسی اسم رومان ره میفهمه برم بگه لطفا
میشه یکی زود برم اسمش ره بگه
تشکر از تمام مدیران پر تلاش
میشه هر کسی که اسم رومان ره می‌داند جواب بدهد
لطفاً