. . .

آموزش کوبیده مرغ

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
468
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

مواد لازم
پیاز
گوشت سینه مرغ
به مقدار کم دمبه گوسفند
زعفران دم شده
کره
ادویه(نمک،مرچ سیاه،فلفل،زردچوبه)
طرز پخت:
گوشت سینه مرغ همراه با دمبه وپیاز را از ماشین گوشت کشیده و بعد با ادویه اخته میکنیم به مدت 10دقیقه اخته باشد
بعدا داخل دیگ ناسوز را اندک روغن( 2قاشق) میندازیم و بعد گوشت اخته شده را داخل دیگ هموار میکنیم اگر مواد گوشت زیاد بود دو تقسیم میکنیم داخل دیگ های جداگانه
گوشت که کمی گرفته شد به اندازه کوبیده برش میکنیم و رویش را با کره چرب میکنیم
زعفران دم شده را هم اضافه میکنیم و بعد رویش را گشتانده وباکره چرب نموده و با شعله بسیار کم میمانیم که پخته شود
نوش جان
 
نام موضوع : کوبیده مرغ دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین