. . .

آموزش پلو بخارا

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
468
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم: - برای۸ نفر

✅برنج ۱ کیلوگرم
✅گوشت ۵۰۰ گرم
✅مسکه ۲۵۰ گرم
✅کشمش ۱۵۰ گرم
✅زردک خلال شده ۵۰۰ گرم
✅پیاز ۴ عدد
✅نمک و مرج سیاه به مقدار لازم
✅زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری

♐طرز تهیه

۱- در ظرفی مناسب مقداری مسکه آب میكنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.

۲- سپس گوشتها را به صورت تكه ای خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرج و نمك و زردک را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2 پیمانه آب اضافه كرده و گوشت را میپزیم.

۳- در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابكشی میرسانیم.
۴- كشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا كمی باد كند و آن را به گوشتی كه آبش كاملا تبخیر شده اضافه میكنیم.

۵- برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.

🍃سایر نکات

اگر غذای ترش دوست دارید كمی به این غذا لیمو یا غوره بزنید.
 
نام موضوع : پلو بخارا دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین