Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
• ۱ بسته پودر ژله
• ۱ لیوان آب جوش
• ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
• ۱ قاشق غذاخوری گلوکز مایع
به این صورت که پودر ژله، ژلاتین وگلوکز مایع رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وروی بخار آب بن ماری میکنیم تا جایی که کاملا حل شه و روان و در قالب سلیکونی که از قبل خیلی کم چرب کردیم میریزیم و مدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر میزاریم و بعد از این مدت خیلی کم دستمون رو چرب میکنیم و تک تک پاستیل ها رو که سفت شده از قالب جدامیکنیم
در ظرف سر دار به مدت یکماه تا یکماه ونیم در یخچال قابل نگهداری هست بدون اینکه تغیر رنگ ومزه بده
• ۱ لیوان آب جوش
• ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
• ۱ قاشق غذاخوری گلوکز مایع
به این صورت که پودر ژله، ژلاتین وگلوکز مایع رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وروی بخار آب بن ماری میکنیم تا جایی که کاملا حل شه و روان و در قالب سلیکونی که از قبل خیلی کم چرب کردیم میریزیم و مدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر میزاریم و بعد از این مدت خیلی کم دستمون رو چرب میکنیم و تک تک پاستیل ها رو که سفت شده از قالب جدامیکنیم
در ظرف سر دار به مدت یکماه تا یکماه ونیم در یخچال قابل نگهداری هست بدون اینکه تغیر رنگ ومزه بده
نام موضوع : پاستیل خونگی
دسته : آموزش آشپزی