. . .

آموزش پاستیل خونگی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1
• ۱‌ بسته پودر ژله
• ۱ لیوان آب جوش
• ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
• ۱ قاشق غذاخوری گلوکز مایع
به این صورت که پودر ژله، ژلاتین وگلوکز مایع رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وروی بخار آب بن ماری میکنیم تا جایی که کاملا حل شه و روان و در قالب سلیکونی که از قبل خیلی کم چرب کردیم میریزیم و مدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر میزاریم و بعد از این مدت خیلی کم دستمون رو چرب میکنیم و تک تک پاستیل ها رو که سفت شده از قالب جدامیکنیم
در ظرف سر دار به مدت یکماه تا یکماه ونیم در یخچال قابل نگهداری هست بدون اینکه تغیر رنگ ومزه بده
 
نام موضوع : پاستیل خونگی دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین