- شناسه کاربر
- 54
- تاریخ ثبتنام
- 2020-10-06
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 30
- نوشتهها
- 459
- پسندها
- 423
- امتیازها
- 123
خب سلام سلام
دنبال یه غذای سریع و ساده و خوشمزه و مفید میگردی؟؟؟
دنبال من بیا بهت میگم
غذایی که میخوایم راجبش امروز صحبت کنیم گراتن عدس هست که با پنیرپیتزا و پنیرپارمزان به همراه سبزیجات و حبوبات ترکیب خوشمزه ای رو به شکمتون هدیه میده
موادلازم:
*دوپیمانه عدس پخته شده
*یک عدد پیاز
*دوحبه سیر خرد شده
*یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
*چهار عدد گوجهفرنگی
*یک عدد لیموترش
*نمک و فلفل و ادویههای دلخواه
*بیست شاخه جعفری خردشده
*دوعدد سیب زمینی
*سه قاشق غذاخوری پنیرپارمزان
*پنیرپیتزا
*سه قاشق غذاخوری پورد سوخاری
طرز تهیه:
سیر و پیاز خورد شده رو سرخ میکنیم( با روغن کم )، گوجه فرنگی رو نگینی خرد کرده و به پیاز داغ اضافه میکنیم.
بعد از اینکه یکم پخت، رب گوجهفرنگی و بعدش عدس و آبلیمو رو به ترکیب اضافه میکنیم؛ وقتی آب گوجه کشیده شد، جعفری خورد شده رو میریزیم و از روی حرارت بر میداریم و توی ظرف سرو (مناسب فر باشه) قرار میدیم.
سیب زمینی هارو ورقه کرده و و با کمی روغن سرخ میکنیم یا بهتره که حدود هشت دقیقه توی آب جوش بپزیم و روی مواد بچینیم.
پنیرها رو توی یه ظرف با پورد سوخاری مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم و توی فر با دمای 180 درجه سانتی گراد میذاریم تا روشون طلایی بشه و بعد نوشجان کنیم.
نکته:
به گفته کارشناسان تغذیه، عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین کم چربی برای بدن ماست که سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان و فیبر است و خوردن روزانه آن می تواند به تقویت و بهبود قوای جسمانی ما منجر شود.
بخاطر هضم آسان و آهن و پروتئین عدس، خوردن روزانه آن به عملکرد بدن کمک می کند و جلوی بیماری های عفونی را می گیرد.
عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است.
عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند.
دنبال یه غذای سریع و ساده و خوشمزه و مفید میگردی؟؟؟
دنبال من بیا بهت میگم
غذایی که میخوایم راجبش امروز صحبت کنیم گراتن عدس هست که با پنیرپیتزا و پنیرپارمزان به همراه سبزیجات و حبوبات ترکیب خوشمزه ای رو به شکمتون هدیه میده
موادلازم:
*دوپیمانه عدس پخته شده
*یک عدد پیاز
*دوحبه سیر خرد شده
*یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
*چهار عدد گوجهفرنگی
*یک عدد لیموترش
*نمک و فلفل و ادویههای دلخواه
*بیست شاخه جعفری خردشده
*دوعدد سیب زمینی
*سه قاشق غذاخوری پنیرپارمزان
*پنیرپیتزا
*سه قاشق غذاخوری پورد سوخاری
طرز تهیه:
سیر و پیاز خورد شده رو سرخ میکنیم( با روغن کم )، گوجه فرنگی رو نگینی خرد کرده و به پیاز داغ اضافه میکنیم.
بعد از اینکه یکم پخت، رب گوجهفرنگی و بعدش عدس و آبلیمو رو به ترکیب اضافه میکنیم؛ وقتی آب گوجه کشیده شد، جعفری خورد شده رو میریزیم و از روی حرارت بر میداریم و توی ظرف سرو (مناسب فر باشه) قرار میدیم.
سیب زمینی هارو ورقه کرده و و با کمی روغن سرخ میکنیم یا بهتره که حدود هشت دقیقه توی آب جوش بپزیم و روی مواد بچینیم.
پنیرها رو توی یه ظرف با پورد سوخاری مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم و توی فر با دمای 180 درجه سانتی گراد میذاریم تا روشون طلایی بشه و بعد نوشجان کنیم.
نکته:
به گفته کارشناسان تغذیه، عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین کم چربی برای بدن ماست که سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان و فیبر است و خوردن روزانه آن می تواند به تقویت و بهبود قوای جسمانی ما منجر شود.
بخاطر هضم آسان و آهن و پروتئین عدس، خوردن روزانه آن به عملکرد بدن کمک می کند و جلوی بیماری های عفونی را می گیرد.
عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است.
عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند.
نام موضوع : گراتن عدس
دسته : آموزش آشپزی