- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- عدس 1 پیمانه
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 2 حبه
- سیب زمینی 2 عدد متوسط
- هویج 2 عدد بزرگ
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
- رب گوجه 1/5 ق غذا خوری
- جعفری تازه 4 ق غذا خوری سر پر
- ران مرغ 2 عدد بزرگ
- آب به مقدار لازم
- رشته سوپی 2 پیمانه
پیاز و سیر ها را نیز با آب بشویید سپس پوست آن ها را بگیرید و بعد پیاز را به شکل نگینی شده و ریز و یکدست خرد کنید و سیر ها را نیز به شکل ساطوری شده و ریز خرد کرده و بعد قابلمه ای را برداشته و درون آن مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و اجازه دهید تا روغن مقداری گرم شود سپس پیاز را به آن اضافه کنید و زمان دهید تا پیاز مقداری تفت بخورد و سبک شود و بعد سیر ها را نیز به پیاز اضافه کرده و آن ها را 5 دقیقه ای با پیاز تفت دهید تا عطر سیر ها بلند شود و بعد به آن ها مقداری زردچوبه و فلفل سیاه و نمک را هم اضافه کرده و 1 دقیقه ای ادویه ها را هم با سیر و پیاز تفت دهید و بعد از آن رب گوجه را نیز اضافه کنید و مقداری رب گوجه را داخل روغن با مواد تفت دهید که هم رنگ آن مقداری باز شود و هم خامی آن گرفته شود.
هویج و ران مرغ ها را با آب سرد بشویید سپس پوست هویج ها را بگیرید و آن ها را رنده کنید و بعد از باز شدن رنگ رب داخل روغن ران مرغ ها را هم به قابلمه اضافه کنید و مقداری 2 طرف آن ها را با مواد روی حرارت ملایم تفت دهید و بعد به آن ها مقداری آب جوش به اندازه ای که روی مواد را بپوشاند به همراه هویج های رنده شده اضافه کنید و مواد را با یکدیگر خوب هم بزنید و مخلوط کنید و بعد درب قابلمه را قرار دهید و به ران مرغ ها 2 ساعتی روی حرارت ملایم زمان دهید تا به آرامی پخته و آماده شوند.
بعد از پخته شدن مرغ ها آن ها را از قابلمه خارج کنید و به صورت ریش ریش آن ها را برش دهید و مجدد مرغ های ریش ریش شده را به همراه عدس خیس شده به مواد اضافه کنید و مجدد مواد را هم بزنید و درب قابلمه را قرار دهید و 50 دقیقه ای به عدس ها نیز زمان دهید تا در کنار مواد پخته و نرم شوند. دقت داشته باشید اگر در این مرحله احساس کردید آب سوپ شما کم است می توانید مجدد مقداری آب جوشیده شده به سوپ خود اضافه کنید.
در حالی که عدس در کنار مواد در حال پخته شدن است سیب زمینی ها را نیز بشویید و آن ها را به شکل نگینی و یکدست برش دهید و 40 دقیقه پایانی پخت سوپ آن ها را هم به سوپ اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید تا پخته و آماده شوند و جعفری های ساطوری و ریز خرد شده را نیز به همراه رشته سوپی در نیم ساعت آخر و پایانی پخت سوپ به مواد اضافه کنید و سوپ را خوب هم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر ترکیب شوند و این بار درب قابلمه را نیمه باز قرار دهید تا جعفری ها و رشته ها نیز با مواد پخته شوند و آماده شوند و بعد از گذشت زمان مورد نظر سوپ عدس خوشمزه شما آماده سرو است آن را از روی حرارت برداشته و میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
نام موضوع : طرز تهیه سوپ عدس
دسته : آموزش آشپزی