. . .

آموزش طرز تهیه کباب لندنی (استیک کباب)

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
فیله گوساله۸۰۰ گرم
سیر۲ حبه
سس سویایک قاشق غذاخوری
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک، آویشن و فلفل سیاهبه اندازه کافی

ابتدا باید سس کباب را درست کنید. برای این منظور یک کاسه مناسب انتخاب کنید.
سپس سیر را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به همراه سس سویا، سس گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری روغن مایع، مقداری آویشن، فلفل سیاه و نمک به کاسه اضافه کنید.
مواد درون کاسه را با یک قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً یک دست شوند.
در مرحله بعدی گوشت را مانند استیک برش بزنید به صورتی که ضخامت قطعات گوشت یک سانتی متر باشد.
سپس درون کاسه حاوی سس قرار دهید. در ادامه مواد را خوب زیر و رو کنید تا به تمام نقاط گوشت برسند و آن را طعم دار کنند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید درب کاسه را با سلفون ببندید و آن را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود.
پس از گذشت ۴ ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.
پس از اینکه روغن داغ شد قطعات گوشت را داخل تابه بچینید و در روغن سرخ کنید.
این کباب خوشمزه را می توانید به همراه سبزیجات سرخ شده مثل سیب زمینی، کلم بروکلی و… سرو کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین