. . .

آموزش طرز تهیه کباب شیشلیک

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
کره۱۰۰ گرم
پیاز بزرگ۳ عدد
دنده گوسفندی۱۲ عدد
آبلیمو۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع۸ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

ابتدا باید دنده ها را طعم دار کنید. برای این منظور یک ظرف مناسب و جادار انتخاب کنید و دنده ها را داخل ظرف بریزید.
پیازها را با رنده ریز رنده کنید و با فشار دست آب شان را بگیرید. آب پیازها را به ظرف حاوی دنده ها اضافه کنید.
در ادامه آبلیمو را به همراه روغن مایع، زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به ظرف حاوی دنده ها اضافه کنید. مواد طعم دهنده را با دست روی گوشت دنده ها ماساژ دهید به صورتی که تمام قسمت های گوشت دنده طعم دار شود. پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید درب ظرف را ببندید و آن را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت دنده ها نرم و طعم دار شود.
پس از گذشت دوازده ساعت دنده ها را برای سیخ کردن از یخچال خارج کنید. برای سیخ کردن دنده ها باید از سیخ های بسیار بزرگ استفاده کنید.
پس از اینکه سیخ کردن دنده ها به پایان رسید به سراغ آماده کردن منقل ذغال بروید.

توجه داشته باشید که ذغال ها حتما به صورت یک دست روشن شده باشند؛ زیرا ذغال های خام باعث می شوند که کباب ها طعم دود بگیرند؛ ضمن اینکه دی اکسید کربن موجود در ذغال های خام برای سلامتی زیان آور است. پس از اینکه منقل آماده شد، سیخ ها را روی منقل بچینید و اجازه دهید دنده ها با حرارت بسیار ملایم کباب شوند.
در حین کباب کردن دنده ها، کره را ذوب کنید و با قلمو روی گوشت دنده ها بمالید تا کباب لذیذتر شود.
مالیدن کره روی کباب شیشلیک، علاوه بر اینکه کباب را لذیذتر می کند، باعث می شود کباب ها خشک نشوند. در کنار کباب شیشلیک می توانید از گوجه کبابی هم استفاده کنید. پس از اینکه کباب آماده شد، آن را به همراه نان یا برنج سرو کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین