- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- 4 فنجان آب گوشت ارگانیک یا آب
- 2 قاشق غذاخوری میسو سفید جا افتاده
- 2 فنجان قارچ تازه یا ½ فنجان قارچ خرد شده ی خشک شده
- یک عدد پیاز بزرگ زرد یا قرمز، خرد شده
- دو حبه حبه سیر میخک، به صورت خرد شده یا له شده
- 1-2 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
- 2 فنجان سبزیجات ریز خرد شده
- دو قاشق غذاخوری آمینوی نارگیل (آب نارگیل)
پس از اینکه به جوش آمد، حدود نصف فنجان از ان را بردارید.
سپس میسوی سفید را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به طور کامل یکدست شود.
مخلوط میسو به همراه قارچ، پیاز، سیر، زنجبیل، آمینو یا آب نارگیل و حبه های سیر را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.
بعد از اینکه به جوش آمد، گاز را روی حرارت کم تنظیم کنید و بگذارید با این حرارت 20 دقیقه به آرامی بجوشد.
اگر قبلاً در یک رستوران ژاپنی غذا خورده باشید، احتمال زیادی وجود دارد که قبلاً سوپ میسو خورده باشید ، چرا که اغلب سوپ میسو به عنوان یک پیش غذا در رستوران های ژاپنی سرو می شود.
شما می توانید به راحتی این سوپ مقوی و خوشمزه را در خانه درست کرده و نوش جان کنید.
آنچه که این دستور العمل سوپ میسو را بسیار مغذی می کند، میسوی سفید است که آن هم از سویا ساخته می شود. در حالی که ممکن است به خاطر تخمیر سویا طرفدار سویا نباشید، اما میسو دارای مزایای پروبیوتیکی است.
یکی از بهترین دلایلی که پخت این سوپ در خانه توصیه می شود، این است که با درست کردن آن در خانه می توانید تمام افزودنی های غیرمجازی که رستوران ها به آن اضافه می کنند، جلوگیری کنید.
نام موضوع : طرز تهیه سوپ میسو با قارچ
دسته : آموزش آشپزی