. . .

آموزش طرز تهیه سوپ کرفس

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
کره۱۰۰ گرم
خامه۱۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
پنیر خامه ای۱۰۰ گرم
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
ساقه کرفس تازه۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط۲ عدد
آب مرغ یا آب قلم۳ تا ۴ لیوان
جعفری خرد شدهنصف فنجان
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
  1. ابتدا ساقه های کرفس را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن برود و بعد روی تخته ریز خرد می کنیم.
  2. پیاز ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی ریز خرد می کنیم.
  3. بعد سیب زمینی ها را نیز می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم.
  4. سپس کرفس و پیاز خرد شده را به همراه آب مرغ یا آب قلم و فلفل در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت تقریبا زیاد می گذاریم تا زودتر جوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم تا خوب مواد پخته شوند.
  5. اگر تمایل داشتید می توانید ۲ قاشق پودر جو پرک نیز به مواد اضافه کنید تا سوپ لعاب دار تری داشته باشید.
  6. در تابه ای کوچک کره را می ریزیم و روی حرارت کم صبر می کنیم تا کاملا آب شود.
  7. آنگاه سیب زمینی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سرخ شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم (مقداری از سیب زمینی سرخ شده را برای تزئین نگه می داریم).
  8. پنیر خامه ای را حسابی خرد می کنیم تا له له شود و به غذا اضافه می کنیم.
  9. در اینجا نمک روی سوپ می پاشیم.
  10. اگر دوست ندارید جعفری خرد شده خام برای تزئین استفاده کنید، می توانید در این مرحله جعفری را به سوپ بیفزایید و پس از ۵ دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید.
  11. پس از آنکه سوپ کمی خنک شد در ظرف مورد نظر سرو کنید و با سیب زمینی سرخ شده و خامه تزئین کنید و از آبلیمو به عنوان چاشنی سوپ استفاده کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین