Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
مواد لازم :
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
✍طرز تهیه :
ابتدا برنج را از شب قبل در کمی آب تر کنید. در یک دیگ مناسب، برنج را همراه با 3 گیلاس آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج نرم شود و حدود نصف گیلاس از آب باقی بماند.
سپس شیر را به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا نرم شده و مغز؟پخت شود. پس از اینکه دانههای برنج کاملا باز شد، شکر را با نصف گیلاس آبجوش مخلوط کنید و به شیر برنج اضافه نمایید. شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود و برنج ته نگیرد.
حدود 10 دقیقه آخر پخت، گلاب را به شیر برنج اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید. 10 دقیقه بعد از اضافهکردن گلاب، حرارت را خاموش کنید و یک دمکنی تمیز روی دیگ قرار دهید و سرپوش دیگ را ببندید و 5-10 دقیقه صبر کنید تا شیر برنج خود را بیگرد. بعد از اینکه شیر برنج آماده شد حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس شیر برنج را در ظرف مناسب سرو کرده و تزئین کنید.😋
نام موضوع : شیر برنج
دسته : آموزش آشپزی