بعد از گذشت 1 ساعت که مرغ کاملاً پخته و آماده شد مرغ ها را از درون آب مرغ خارج کنید و درون آب مرغ جو نیم پز شده را نیز بریزید و به جو نیم پز شده مجدد 1 ساعت دیگر درون آب مرغ با شعله ملایم و کم زمان دهید تا جو ها کاملاً پخته و آماده شوند و لعاب بیاندازند.
در این مرحله ادامه هویج ها را نیز با آب شسته و پوست آن ها را بگیرید و آن ها را رنده کنید و سپس قارچ ها را نیز با آب شسته و آن ها را نیز به شکل حلقه ای خرد کنید و سپس مرغ پخته شده را هم به شکل ریش ریش شده برش دهید و بعد از پخت کامل جو هویج رنده شده و مرغ ریش ریش شده و قارچ اسلایس شده را هم به جو پخته شده اضافه کنید و خوب همگی آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و 1 ساعت دیگر نیز به آن ها با شعله ملایم و کم زمان دهید تا تمامی مواد مجدد با یکدیگر پخته شوند.
در حین پخت مواد با یکدیگر ماهیتابه جداگانه ای برداشته و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا مقداری ماهیتابه گرم و آماده شود و بعد آرد سفید را به آن اضافه کنید و مقداری با شعله ملایم آرد را تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و بعد از گذشت 5 دقیقه کره را نیز به آرد اضافه کنید و زمان دهید تا کره درون ماهیتابه آب شود و با آرد نیز ترکیب شود و بعد به شکل آرام آرام شیر را نیز به مواد اضافه کنید و ترکیب آن ها را با یکدیگر به طور مداوم هم بزنید تا آرد کاملاً با شیر ترکیب شود و به هیچ عنوان به شکل گلوله گلوله درون شیر باقی نماند و بعد از 1 ساعت که مواد با یکدیگر پخته شدند سس را نیز به مواد سوپ خود اضافه کنید و مجدد با مواد آن را هم بزنید و 10 دقیقه دیگر به سوپ زمان دهید تا با سس بشاملی که تهیه کرده اید به آرامی پخته شود.
در 5 دقیقه آخر پخت ذرت کنسروی را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ذرت ها در کل سوپ پخش شوند و در این مرحله سوپ را بچشید و ادویه های آن را اندازه کنید. بعد از 5 دقیقه که سوپ شیر و قارچ کاملاً پخته و آماده شد آن را از روی حرارت برداشته و چند قاشق از آن را درون ظرفی بریزید و به آن خامه صبحانه را اضافه کنید و خامه را با آن هم بزنید و مخلوط کنید تا کاملاً خامه درون آن رقیق شود و بعد خامه رقیق شده را به کل سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا خامه در سراسر سوپ پخش شود. بعد از آن هم سوپ شیر و قارچ شما آماده سرو است آن را درون ظرف های مورد نظر خود بریزید و به وسیله جعفری خرد شده مقداری روی آن را تزیین کنید و با لیموترش تازه آن را سرو کنید.