. . .

معرفی خواص فندق

تالار خاصیت‌ها

وایولت

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
2975
تاریخ ثبت‌نام
2022-09-12
موضوعات
76
نوشته‌ها
197
پسندها
763
امتیازها
183

  • #1
  1. فندق، منبعی غنی از پروتئین:

هیچ‌گاه از اهمیت پروتئین ‌های گیاهی برای سلامتی بدن خود غافل نشوید. همه ما می‌دانیم که وجود پروتئین در بدن برای سلامتی امری بسیار حیاتی است اما این نکته اینجا تمام نمی‌شود. برای مصرف مواد غذایی که شامل پروتئین ‌های گیاهی هستند نیاز به اطلاعات بیشتری داریم فواید فندق، حاوی موارد متعددی است که هر کدام در اندام‌های مختلف بدن نقش خود را بازی می‌کنند. تقویت ساختار سلولی مو، پوست، ناخن، تقویت سیستم ایمنی بدن، تشکیل آنزیم و هورمون‌ها، تشکیل آنتی ‌بادی، انتقال اکسیژن و… از مواردی هستند که به پروتئین موجود در آن مربوط می‌ شوند.
  1. تقویت عملکرد روده:

آیا برای شما پیش آمده که مدت زمان اندکی بعد از خوردن غذا مجدداً احساس گرسنگی و ضعف کنید؟ یکی از دلایل اصلی این امر، کمبود فیبر در بدن است. همه ما در طول روز باید به اندازه فیبر به بدن خود برسانیم.
با مصرف مواد غذایی که فیبر دارند، می توانید قند خون خود را به خوبی بررسی کنید. همچنین از خواص فندق برای تامین این کمبودها استفاده زیادی می شود. یکی از دلایل محبوبیت فندق، خوش خوراک بودن آن همانند میان وعده می باشد. اگر در طول روز به خوردن وعده‌ های کوچک عادت دارید، مغزهای آجیل گزینه مناسبی برای برطرف شدن گرسنگی و کنترل وزن خواهند بود.
دلیل دیگری که متخصصان ما را از اهمیت فیبر مطلع می‌کنند، جلوگیری از یبوست است. هر زمان که برای رفع یبوست راه‌ حلی پیدا نکردید، با مصرف فندق از این عارضه جلوگیری کنید. خواص فندق، به شما کمک می کنند تا با این مشکل مبارزه کنید.
بر اساس مطالعات و آزمایشات انجام شده، به بانوان و مردان در گروه سنی 30 تا 50 سال توصیه می‌شود تا در طول روز حدود 26 تا 30 گرم فیبر را در سبد غذای روزانه خود جای دهند.
  1. خواص فندق در ایمنی در برابر آسیب‌های سلولی:

عبارت رادیکال ‌های آزاد چقدر برای شما آشناست؟ همه ما این کلمات را بارها شنیده ‌ایم اما نمی ‌دانیم که چه نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن انسان دارد. بدن ما از سلول تشکیل شده و همواره باید از آنها در برابر دشمنان موذی مانند رادیکال‌های آزاد که تخریب سلول‌ها را بر عهده دارند، محافظت شود.
برای کمک به سلول‌ها می‌ توانیم از مواد غذایی استفاده کنیم که دارای آنتی‌اکسیدان باشند. آنتی ‌اکسیدان موجود در این ماده مغذی، آسیب‌ های سلولی ناشی از رادیکال‌های آزاد را کاهش می‌دهد. همچنین ویتامین E موجود در فندق نیز از سلول های بدن در برابر انواع سرطان پشتیبانی می‌کند.
توجه داشته باشید که برای دریافت مقدار بیشتری از آنتی ‌اکسیدان، بهتر است فندق را به شکل خام و بدون اینکه بو داده شود، مصرف کنید.
  1. بهبود وضعیت کلسترول خون:

برخی از افراد تصور می‌کنند کلسترول با مصرف مواد غذایی در بدن ایجاد شده و افزایش پیدا می‌کند. کاملاً در اشتباه هستید، بدن در حالت عادی بر اساس عملکرد سلول‌ها و هورمون‌ها، مقادیر مطلوبی کلسترول تولید می‌کند. به همین دلیل سطح کلسترول نباید از مرز مشخصی عبور کند.
اگر با زیاده‌روی در مصرف مواد غذایی مانند گوشت یا اسیدهای چرب اشباع، تغذیه‌ای نادرست را در پیش گرفته‌اید، باید نگران بالا رفتن میزان کلسترول خون نیز باشید. اما خواص فندق چه ارتباطی با تنظیم هورمون ها دارد؟ افزایش کلسترول در بدن، تهدیدی جدی برای سلامتی بوده و با خطر احتمال بروز مشکلات و بیماری‌های قلبی همراه است. اصیت فندق ، در ارتباط با این موضوع مشخص می‌شود که تا چه اندازه می‌تواند در کم شدن کلسترول خون نقش داشته باشد. کم شدن میزان تری گلیسیرید در بدن نیز از دیگر فواید این آجیل محسوب می گردد.
  1. خواص فندق در کمک به کاهش وزن:

تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که چگونه سوخت و ساز بدن را افزایش داده و احساس سیری طولانی مدت برای خود ایجاد کنید؟ این موضوع راه‌ حل آسانی دارد، کافی است در طول روز مغزهای خوراکی که دارای درصدی چربی هستند را مصرف کنید.
مصرف منظم آجیل جای نگرانی برای روبرو شدن با افزایش وزن باقی نمی‌گذارد، شما می‌توانید با مصرف فندق در حفظ سلامتی بدن خود نقش داشته باشید.
  1. کنترل کننده‌ی انسولین:

افرادی که دیابت دارند، از این موضوع مطلع هستند که کنترل وضعیت هورمون انسولین در بدن تا چه اندازه اهمیت دارد. انسولین در بدن مسئولیت تنظیم قند خون را بر عهده دارد. هر اندازه حساسیت و واکنش بدن به این هورمون کمتر باشد، احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم افزایش پیدا می‌کند. به این ترتیب باید به یکی دیگر از فواید فندق اشاره کنیم؛ این خوراکی مغذی در بهبود حساسیت به انسولین مؤثر عمل می‌کند.
  1. خاصیت فندق در حافظ سلامت قلب شما:

همه ما به دنبال روش‌ها و رژیم‌های غذایی هستیم که از اندام‌های مهم بدن مانند قلب محافظت کنیم. از خواص فندق می توان به تاثیر در تندرستی بیشتر قلب اشاره کرد. در این بخش از محتوا ذکر این نکته ضرورت دارد؛ افرادی که در رژیم غذایی خود این خوراکی خوش ‌طعم را جای می‌دهند، نسبت به دیگر افراد با خطر کمتری از مشکلات قلبی مواجه میشوند
  1. افزایش تعداد اس×پ×ر×م:

در سال‌ های اخیر در جوامع غربی در خصوص افزایش تعداد اس×پ×ر×م در افراد سالم و بارور مطالعاتی انجام شده است. بر اساس این بررس ها استفاده این ماده خوراکی در زیاد گشتن تعداد اس×پ×ر×م و همچنین کیفیت آن موثر است.
  1. کمک به کنترل فشار خون:

مواد معدنی مانند اسیدهای چرب سالم، فیبر غذایی، پتاسیم، منیزیم و آنتی‌اکسیدان، به شکل قابل توجهی بر روی کنترل و عملکرد وضعیت فشار خون تأثیر دارند. برای کامل کردن اطلاعات شما در مورد خواص فندق، باید به این مورد اشاره کنیم که فندق انباشته از این مواد معدنی است.
از همین امروز مصرف منظم فندق را شروع کنید تا به کاهش چربی بدن و کنترل فشار خون خود کمک کرده و از ابتلا به بیماری‌های قلبی دور بمانید.
  • پیشگیری از ابتلا به سرطان:

یکی از مهم ترین خواص فندق، اثر ضد سرطانی بودن آن می باشد. دانستن نام آنتی‌اکسیدان‌ها شاید چندان ضروری به نظر نرسد، با این حال بهتر است بدانید که یکی از مهمترین آنها با نام پروآنتوسیانیدین در فندق وجود دارد. این آنتی ‌اکسیدان خاصیت فندق را در خصوص جلوگیری از انواع سرطان برای ما روشن می‌کند. منگنز موجود در Hazelnut نیز ریسک دچار شدن به سرطان را کاهش می‌دهد.
مهمترین وظیفه ما در برابر جسممان، محافظت از آن است. پس نسبت به مصرف مغزهایی مانند فندق تردید نکنید. شما با مصرف این خوراکی به راحتی می‌ توانید از بدن خود در برابر سرطان‌هایی مانند کبد، روده بزرگ، دهانه رحم، سرطان سینه و… محافظت کنید.
  • کاهش قند خون:

کنترل قند خون و جلوگیری از افزایش آن اهمیت بسیاری دارد. افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند، کاملاً این موضوع را درک می‌کنند. اسیدهای چرب این توانایی را دارند که میزان تنش انسولین را در بدن کنترل کنند. به این ترتیب ما باید از مواد غذایی استفاده کنیم که به کنترل قند خون ما کمک می‌کنند.
از فواید فندق، باید به وجود اسید اولئیک که مهمترین اسید چرب این خوراکی است، اشاره کرد. خاصیت فندق؛ با وجود مواد معدنی و اسیدهای چربی مثل اسید اولئیک برای ما پررنگ‌تر می‌شود.
  • کاهش التهابات در بدن:

بدن ما برای مقاومت در برابر بیماری‌ های التهابی به مقدار مناسبی از چربی‌های سالم نیاز دارد. برخی از افراد تصور می‌کنند چربی برای سلامتی مضر است، قطعاً این گفته درست است اما در مورد تمام چربی‌ها صدق نمی‌کند.
چربی ‌های موجود در دانه ‌ها، ماهی، روغن زیتون، آجیل و… کاملاً سالم بوده و برای بدن ضروری هستند. یکی از اصلی ترین خواص فندق تراکم زیاد چربی ‌های سالم در آن می باشد. وجود چربی ‌های سالم باعث می‌شود تا بدن واکنش منفی نسبت به بیماری‌های التهابی نشان ندهد.
البته این موضوع نباید شما را به اشتباه بیندازد، برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های التهابی تنها مصرف فندق کفایت نمی‌کند. شما باید در کنار مصرف این مغز خوراکی، رژیم غذایی مناسب و کنترل شده را نیز در نظر بگیرید.
  • خواص فندق در تقویت حافظه:

مواد خوراکی که به عنوان آجیل شناخته می‌شوند به غذای مغز یا ذهن نام دارند. Hazelnut نیز از این قاعده مستثنی نیست، یکی از فواید فندق که تا به امروز چندان از آن صحبت نشده تقویت عملکرد حافظه است. لسیتین موجود در این خوراکی مهر تأییدی بر روی این موضوع است. همچنین مواد معدنی مانند منیزیم، نیاسین و ویتامین E نیز تأثیر مثبتی بر روی حافظه و تمرکز دارند.
  • تأثیر خواص روغن فندق بر روی پوست:

آیا می‌دانستید که خاصیت فندق تنها به مصرف خوراکی آن منتهی نمی‌شود. اگر تا به حال از روغن دانه‌ها و مغزها برای رسیدگی از پوست استفاده نکرده ‌اید، همین امروز روغن فندق را به عنوان یک محصول مراقبت از پوست امتحان کنید.
روغن این مغز خوراکی انباشته از ویتامین مفید پوست و اسیدهای چرب لازم بوده که از پوست در برابر صدمات نور خورشید نگهداری می‌کند. همچنین می‌ توان به افزایش تولید کلاژن نیز اشاره کرد.
  • فواید فندق در آبرسانی پوست:

پوستی که هیدارته یا مرطوب است با بالا رفتن سن نیز شادابی و درخشندگی خود را از دست نمی‌دهد. به همین دلیل باید نسبت به سلامت پوست صورت خود آلرژی بیشتری داشته باشیم. یکی از اصلی‌ ترین خواص فندق، میزان آبرسانی بالای آن به سبب وجود ویتامین E است. همچنین اسیدهای چربی که در روغن آن وجود دارند، لایه‌های خارجی پوست را به خوبی هیدراته یا آبرسانی می‌کنند.
فندق در تقویت سیستم ایمنی:
یکی دیگر از فواید فندق که چندان به آن اشاره نشده، استحکام سیستم ایمنی بدن است. مواد خوراکی مانند Hazelnut این توانایی را دارند که از بدن در برابر ویروس‌ها و سرماخوردگی‌های فصلی محافظت کنند.
اگر بخواهیم اشاره دیگری به فواید آن داشته باشیم، نمی‌ توانیم تأثیر آن بر روی جذب سریع غذا و پیشگیری از یبوست را فراموش کنیم. همه ما می‌دانیم که اگر سیستم گوارش بدن ما به خوبی کار نکرده و هضم غذا به درستی انجام نشود، ممکن است با مشکلاتی مانند نفخ یا یبوست روبرو شویم. پس برای جلوگیری از این موضوع کافی است خود را به مصرف روزانه فندق عادت دهیم.
  • اهمیت خواص فندق و سلامت مردان:

اگر شما هم جزء آن دسته از آقایانی هستید که فعالیت‌های بدنی سخت دارید، از خواص فندق، غافل نشوید. پروتئین موجود در Hazelnut، ماهیچه ‌ها را تغذیه کرده و به عضله سازی آن‌ها کمک می‌کند. با مصرف منظم فندق می‌توانید مدت زمان شکل‌ گیری عضله‌ هایتان را کاهش دهید.
  • تقویت استخوان:

استخوان‌ های ضعیف می توانند در سنین کهنسالی سلامتی ما را تهدید کنند. سنین نوجوانی و جوانی بهترین زمان برای تقویت اندام‌های مختلف بدن است که بسیاری از ما و خانواده‌هایمان این موضوع را فراموش کرده‌ایم.
از دیگر خواص فندق وظیفه آن در تقویت استخوان‌ها می باشد. اگر در معرض پوکی استخوان قرار دارید مواد خوراکی مثل فندق که دارای منیزیم هستند را حتماً در وعده‌های غذایی روزانه خود جای دهید.

نتیجه گیری و جمع بندی خواص فندق:

فندق مزایای گرانبهای بسیاری دارد که ما در این نوشتار به مهمترین آن‌ها اشاره کردیم. شما برای مصرف این خوراکی لذیذ و بهره بردن از فواید فندق هیچ محدودیتی ندارید. تنها موردی که باید از آن مطلع باشید، منع استفاده از فندق برای افرادی است که به بیماری‌های مزمن کبدی و گوارشی مبتلا هستند.
 
آخرین ویرایش:
نام موضوع : خواص فندق دسته : خاصیت‌ها

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
116
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
123

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین