. . .

معرفی خواص شقاقل

تالار خاصیت‌ها

وایولت

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
2975
تاریخ ثبت‌نام
2022-09-12
موضوعات
76
نوشته‌ها
197
پسندها
763
امتیازها
183

  • #1

۱. سلامت قلب را بهبود می‌بخشد


شقاقل سطح بالایی از پتاسیم دارد که به عنوان گشاد کننده‌ی عروق و همچنین کاهنده‌ی فشار خون و استرس وارده بر قلب عمل می‌کند. سطوح بالای فولات در این سبزی ریشه‌ای سطح هموسیستئین خون را کاهش می‌دهد، که عموما با ریسک بالاتر بیماری‌های قلبی مرتبط است. فیبر موجود در این ریشه به کاهش سطح کلسترول کمک می‌کند. در نتیجه، این سبزی ریشه‌ای به پیش گیری از سکته، تصلب شرائين، و سایر مشکلات کرونری قلب کمک می‌کند.

۲. سرشار از فیبر رژیمی است


کانی ویور، دانشمند متخصص تغذیه در مقاله‌ی با عنوان «سبزیجات سفید: منبع فراموش شده‌ی مواد مغذی» می‌گوید که سبزیجات سفید یا متمایل به سفید مانند شقاقل به خاطر فیبر بسیار بالا، به ویژه به خاطر محلول بودن آن فیبرها، همیشه مورد تمجدید و ستایش بوده‌اند. این نوع از سبزیجات به طور نزدیکی با کاهش سطح کلسترول، پایین آوردن سطح قند خون، پیشگیری از دیورتیکولیت، کاهش چاقی، بهبود گوارش و … رابطه دارد.

۳. احتمال وقوع نقایص مادرزادی را کاهش می‌دهد


شقاقل سرشار از فولات است، که بر کاهش نقصایص مادرزادی لوله‌ی عصبی من جمله شکاف کام، مهره‌شکاف، و آسیب مغزی در اطفال تاثیر می‌گذارد. همچنین به بهینه‌ یازی فرایندهای متابولیک مربوط به تولید انرژی و سیستم عصبی کمک می‌کند. به علاوه این سبزیجات به تازه مادرها کمک می‌کند با افسردگی پس از زایمان مقابله کنند.

۴. به کاهش وزن کمک می کند


به عنوان یک گزینه‌ی کم کالری با سطح بالای فیبر محلول، شقاقل معده‌ی شما را پر می‌کند و از ترشح هورمون گرسنگی پیشگیری می‌کند. این می‌تواند به طرز چشمگیری احتمال خوردن میان وعده‌ها را کاهش دهد، در نتیجه به کاهش وزن کمک می‌کند. همچنین فراینده‌های گوارشی بهینه و خوب به از بین بردن مواد اضافه و دریافت سالم‌ترین مواد مغذی خوراکی‌ها کمک می‌کند.

۵. سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند


شقاقل مملو از آنتی اکسیدان، ویتامین، و ترکیب‌های ارگانیکی است که با حفاظت از بدن در برابر مهاجمان و همچنین مواد سمی حاصل از متابولیسم سلولی بدن خودمان، سیستم ایمنی را بهبود می‌بخشد. ویتامین C و E به عنوان آنتی اکسیدان در بدن عمل می‌کنند و رادیکال‌های آزاد مضر را حذف یا خنثی می‌کنند و استرس اکسیداتیو را بر طرف می‌کنند.

۶. فرایند رشد را بهبود می‌بخشد


طیف کامل مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در شقاقل آن را به خوراکی ایده‌آل یا افزودنی رژیمی مناسب تبدیل می‌کند. این سبزی بخشی حیاتی از یک رژیم متعادل غذایی را تشکیل می‌دهد.

۷. کمک به سلامت دهان و دندان


ویتامین C و فولات موجود در شقاقل سلامت کلی دهان و دندان را تقویت می‌کند و این کار را از طریق پیشگیری از پوسیدگی دندان، التهاب زبان، دندان درد، و بوی بد دهان انجام می‌دهد. این سبزی سلامتی بافت پیوندی و لثه‌ها را حفظ و در عین حال دندان‌ها را محکم می‌سازد.

۸. به تولید آنزیم‌ها کمک می‌کند


شقاقل منگنز دارد که جز حیاتی بسیاری از آنزیم‌های بدن است. در نتیجه، به تولید آنزیم‌هایی کمک می‌کند که کارشان کمک رسانی به کنترل سلامت دستگاه گوارش، عملکرد آنتی اکسیدان‌ها، التیام زخم‌ها و … است.

۹. به گوارش کمک می‌کند


فیبر رژیمی محلول موجود در شقاقل مولفه‌ای کلیدی از فرایند گوارش ماست، که اجابت مزاج درست را تسهیل می‌کند و غذا را به سهولت در روده‌ها و دستگاه گوارش به حرکت در می‌آورد. این سبزی به کاهش یبوست و پیشگیری از سایر اختلال‌های گوارشی کمک می‌کند.

۱۰. قدرت بینایی را تقویت می‌کند


گزارش‌های علمی ژورنال‌های تحقیقاتی حکایت از آن دارد که اسید آسکوربیک که در شقاقل نیز یافت می‌شود، مانع از مشکلات چشمی مختلف مربوط به دژنراسیون ماکولار مربوط به کهولت سن می‌شود، که باعث تاری دیر در افراد مسن است. آنتی اکسیدان‌های موجود در این سبزی از چشم در برابر آسیب ناشی از نور آفتاب نیز محافظت می‌کند. در کل به تقویت سلامت و بینایی چشم یاری می‌رساند.
 
نام موضوع : خواص شقاقل دسته : خاصیت‌ها

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
116
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
123

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین