. . .

آموزش ⁠رولت تخم مرغ

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
467
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


👈👈رولت: نوعی خوراکی که گوشت، پنیر... را لای خمیر نان می‌پیچند و آن را یا سرخ می‌کنند یا می‌پزند.

مواد اولیه
برای 2 نفر
زردک (خورد شده) 1 عدد متوسط
پیازچه (خورد شده) 1 ساقه
بادمجان خورد شده
مرچ دلمه خورد شده
نمک مقداری
تخم مرغ 3 عدد

ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و به وسیله ی چنگال یا همزن، هم میزنیم.
سپس زردک و پیازچه و رومی و مرچ دلمه خرد شده و نمک را به تخم مرغ اضافه میکنیم و همه ی مواد را باهم مخلوط میکنیم.
بعد کف ماهی تابه را روی حرارت خیلی ملایم، کمی چرب میکنیم تا مواد به کف ماهی تابه نچسبد.
مواد را در ماهی تابه ریخته و روی سطح ماهی تابه پخش میکنیم تا کاملا سطح ماهی تابه را بگیرند.
سپس اجازه میدهیم تا تخم مرغ شروع به پختن کند.
بعد از پخته شدن تخم مرغ، شروع به رول کردن تخم مرغ میکنیم
با هر لایه ای که رل میکنیم لایه ها را روی هم فشار میدهیم تا مواد کاملا بهم بچسبند.
بعد از اینکه کل مواد را رول کردیم 1 دقیقه ی دیگر اجازه میدهیم تا همه ی مواد به طور کامل پخته شوند.
در آخر تخم مرغ رول شده را روی سطح تخته کار میگذاریم و 1 دقیقه اجازه میدهیم تا کمی سرد شود
سپس رولت تخم مرغ را به قسمت های مساوی برش میدهیم.
 
نام موضوع : ⁠رولت تخم مرغ دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین