معرفی کتاب میوه درمانی :
در کتاب میوه درمانی اثر ملیحه آقاجانی به خواص میوه های مختلف اشاره شده است.
میوه از نظر باغبانی عبارت است از قسمت گوشتی و خوراکی یک گیاه چند ساله که در بوجود آمدنش، قسمتهای مختلف گل تأثیر مستقیم دارند. این محصول طبیعت به دلیل استفاده از املاح موجود زمین و نور خورشید خاصیت تغذیهای بسیار خوبی دارد که نمیتوان آن را نادیده گرفت.
مصرف میوهها از دو جنبه دارای ارزش است: جنبه پیشگیری و جنبه درمان. در جنبه اول هدف، تقویت جسم در برابر امراض است و در جنبه دوم هدف درمان بیماریهاست.
اگر میوهها از جنبه پیشگیری به صورت تازه مصرف شوند به هدف نگارنده نزدیکتر خواهد بود. چون امروزه در امور درمانی بیشتر نظر بالینی پزشکان مطابق میل افراد است. پس توصیه میکنیم با توجه به خواص میوهها از این هدیه طبیعت بهنفع خود بهره ببرید.
همیشه مدنظر داشته باشید که: میوهها، بیشترین آب بدن را تأمین میکنند. ویتامینهای مورد نیاز را به بدن میرسانند. اشتها را تحریک میکنند. به علت دارا بودن آب زیاد و املاح معدنی، ادرارآور میباشند و به این طریق مقداری از سموم بدن را به خارج منتقل میکنند و از این رو نشاطآورند. میوهها به علت دارا بودن اسیدهای مختلف معمولاً ملین هستند و بعضی از آنها به علت دارا بودن مقداری تانن، قابض بوده و برای درمان اسهال بکار میروند. میوهها مواد معدنی مورد نیاز بدن را تأمین میکنند. بعضی میوهها بخاطر ترکیبات شیمیایی ویژه خود، برای درمان برخی از امراض مفید بوده و گاه اعجاز میکنند