Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 468
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
مواد لازم؛
ماهی ـــــ یک کیلوگرام
میگو ـــــ یک کیلوگرام
پیاز ــــــ یک دانه
سیر ــــــ یک بوته
گشنیز ــــــ یک بسته
کلم برکلی ـــــ یک دانه
بانجان رومی بزرگ ــــــــ چار دانه
لیمو ـــــ یک دانه
مرچ دلمه سرخ ــــ یک دانه
نمک، روغن و زردچوبه ــــ به میزان مصرف
👌طرز پخت؛
اول سه دندانه سیر، نصف مرچ دلمه و نصف لیمو را خوب نرم کنید با کمی نمک میگو ها را در داخل آن آخته کرده تا بوی میگو از بین برود.
حال روغن را در یک کرایی می ریزم و ماهی ها را سرخ میکنیم ماهی که سرخ شد آن ها را در یک ظرف کنار گذاشته و در همان روغن میگو ها را نیز سرخ کرده و بعداز سرخ شدن میگوها را روی ماهی ها می ریزیم.
در یک کرایی دیگر کمی روغن می ریزیم پیاز و سیر را که از ماشین کشیدم در روغن سرخ میکنیم و بعدا زردچوبه، نمک و مرچ را اضافه میکنیم.
حال بانجان های رومی، با نیم لیمو و گشنیز ماشین شده را نیز بالای آن می ریزیم و در آخر کلم برکلی را هم بالای آن ریخته تا سرخ شود و بعداز سرخ شدن همه ی مواد سرخ شده را روی ماهی و میگو می ریزیم.
بعداز تزیین نوشجان نمایید😍😋
نام موضوع : میگو با ماهی سالمون
دسته : آموزش آشپزی