. . .

آموزش فرنی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
467
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


شیر گاو تازه : یک لیتر
کانفلور( ناشایسته ) : 7قاشق غذا خوری
شکر (بوره) : یک نیم پیمانه
پسته: مقدار لازم
بادام : مقدار لازم
هیل یا وانیل : 4عدد
طرز تهیه
شیر را در یک قابلمه مناسب اضافه میکنم تا به جوش بیاید و پخته شود بعدا وانیل ( پودر یا مایع اش ) و یا هیل را کوبیده اصافه کنید بعد مقدار از شیر را در یک ظرف میگریم و کانفور را اضافه میمانیم تا آبکی شود بعدا داخل شیر که در قابله است اضافه میکنم و زود زود هم میزنیم تا صاف و یکسان شود و کانفلور کلوله ، کلوله نشود
بعدا در یک ظرف مورد نظر خود اضافه کنید به میل خود با پسته، میوه تازه و بادام تزیین کنین
 
نام موضوع : فرنی دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین