Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 467
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
![](https://add.pics/images/2023/12/07/IMG_20231208_010959_900.jpeg)
شیر گاو تازه : یک لیتر
کانفلور( ناشایسته ) : 7قاشق غذا خوری
شکر (بوره) : یک نیم پیمانه
پسته: مقدار لازم
بادام : مقدار لازم
هیل یا وانیل : 4عدد
طرز تهیه
شیر را در یک قابلمه مناسب اضافه میکنم تا به جوش بیاید و پخته شود بعدا وانیل ( پودر یا مایع اش ) و یا هیل را کوبیده اصافه کنید بعد مقدار از شیر را در یک ظرف میگریم و کانفور را اضافه میمانیم تا آبکی شود بعدا داخل شیر که در قابله است اضافه میکنم و زود زود هم میزنیم تا صاف و یکسان شود و کانفلور کلوله ، کلوله نشود
بعدا در یک ظرف مورد نظر خود اضافه کنید به میل خود با پسته، میوه تازه و بادام تزیین کنین
نام موضوع : فرنی
دسته : آموزش آشپزی