- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم چیز کیک هویج | |
بیسکویت پتی بور | ۲۰۰ گرم معادل ۱ بسته |
کره | ۱۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم معادل ۱ لیوان |
شکر | نصف لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
خامه قنادی | ۳۰۰ گرم معادل ۲ لیوان |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذا خوری |
آب سرد | نصف لیوان |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
هویج آب پز شده و پوره شده | ۳ عدد |
برای تهیه چیز کیک خوشمزه و مخصوص با طعم هویج در ابتدای کار، بیسکویت را داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم تا به خوبی پودر شود. در ادامه کره آب شده را با پودر بیسکویت به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
در این مرحله ته قالب کمربندی را با کاغذ روغنی به صورت کامل پوشش می دهیم و مخلوط بیسکویت و کره را ته قالب می ریزیم و با پشت قاشق خوب فشرده می کنیم. سپس درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.
داخل یک ظرف مناسب خامه قنادی را فرم می دهیم تا حجم آن زیاد شود، سپس به آن پنیر و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و یکدست شوند.
شیر و شکر را روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود و وقتی خنک شد به مخلوط خامه و پنیر اضافه می کنیم و با همزن می زنیم. پودر ژلاتین را همراه آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری یا سماور قرار می دهیم.
سپس به روش بن ماری آن را درون آب حل می کنیم. سپس به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک قسمت که سفید رنگ است را روی لایه بیسکویتی می ریزیم و داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار می دهیم.
در مرحله پایانی به قسمت بعدی پوره هویج را اضافه می کنیم و روی لایه قبلی که بسته شد، می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا کامل خودش را بگیرد. سپس به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.
نام موضوع : طرز تهیه چیزکیک هویج
دسته : آموزش آشپزی