. . .

آموزش طرز تهیه چیزکیک زعفرانی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,518
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم چیز کیک زعفرانی
تخم مرغ۳ عدد
شکرنصف لیوان
شیرنصف لیوان
روغن مایعنصف لیوان
آردیک و نیم لیوان
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
شکلات رنده و ذوب شده۵۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
وانیلنوک قاشق چای خوری
مواد لازم برای لایه زعفرانی
پنیر ماسکارپونه۲۰۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکرنصف لیوان
شیریک چهارم لیوان
پودر ژلاتین۳ قاشق غذا خوری
آب سردنصف لیوان
زعفران دم شده غلیظ۲ قاشق غذا خوری
گلاب۱ قاشق غذا خوری
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,518
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
برای تهیه چیزکیک خوشمزه با طعم زعفرانی در ابتدای کار، پایه چیز کیک را تهیه می کنیم. برای این کار، تخم مرغ و وانیل و شکر را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن به خوبی می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
شکلات را که رنده و روی بخار کتری ذوب کرده ایم، به مواد اضافه کرده و با شیر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس روغن مایع را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. در نهایت پودر کاکائو و آرد و بکینگ پودر را سه بار با هم الک می کنیم.
سپس در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا یک دست شود. یک قالب گرد یا کمربندی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس مواد را داخل قالب ریخته و می گذاریم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه تا بپزد.

وقتی که پخت از فر خارج می آوریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. در این مرحله مواد روی کیک را تهیه می کنیم. برای این کار، همه ژلاتین را در آب سرد می پاشیم و صبر می کنیم تا حالت اسفنجی به خود بگیرد. سپس روی بخار کتری قرار می دهیم تا حل و یکدست شود.
یک قابلمه برداشته و شیر و شکر را به آن اضافه می کنیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم تا دانه های شکر حل شود اما شیر نجوشد. سپس زعفران دم کرده و گلاب را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یک دست شود.
سپس می گذاریم کنار تا از حرارت بیفتد. در یک کاسه دیگر، پنیر و خامه و وانیل را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یک دست شود. مخلوط زعفرانی را به آن اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و در نهایت ژلاتین بن ماری شده را به آن اضافه می کنیم.
دوباره هم می زنیم تا صاف و یکدست شود. در ادامه به صورت یکدست روی کیک خنک شده می ریزیم و می گذاریم به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت کند تا ببندد. سپس آن را برش شده و با خامه فرم گرفته آن را تزیین می کنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین