. . .

آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • جو پرک 1 استکان سر خالی
  • ماست ترش 1 استکان
  • گشنیز تازه 70 گرم
  • هویج بزرگ 1 عدد
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
  • سیر تازه 2 حبه
  • آب به مقدار لازم
  • استاک مرغ 1 عدد
  • قارچ 5 عدد بزرگ
  • کره 25 گرم
ابتدا جو پرک را مقداری با آب سرد بشویید و سپس آن را به همراه مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید بعد آن را روی شعله ملایم 15 دقیقه ای قرار دهید تا جو پرک مقداری پخته و آماده شود.

در این مرحله قارچ ها را نیز به همراه هویج و سیر ها با آب بشویید سپس قارچ را به شکل حلقه ای برش دهید و هویج و سیر ها را نیز پوست بگیرید و بعد هویج را رنده کنید و سیر ها را نیز به شکل ساطوری شده و ریز ریز خرد کنید سپس ماهیتابه ای را برداشته و آن را روی شعله متوسط قرار دهید و قارچ ها را به همراه کره مقداری درون ماهیتابه تفت دهید تا خامی آن ها کمی گرفته شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و درون همان ماهیتابه سیر ها را نیز مقداری تفت دهید تا عطر آن ها مقداری بلند شود و بعد از 15 دقیقه جو پرک که مقداری پخته شد هویج را نیز به همراه قارچ و سیری که تفت داده بودید به جو پرک به همراه مقداری فلفل سیاه و پودر پاپریکا و کمی نمک اضافه کنید و استاک مرغ را نیز با دست کمی له کرده و به مواد سوپ اضافه کنید سپس خوب مواد را با یکدگیر هم بزنید و ترکیب کنید و در صورت لزوم مجدد به مواد مقداری آب جوشیده شده اضافه کنید و به س بزیجات نیز 15 دقیقه ای زمان پخت دهید. دقت داشته باشید هنگام اضافه کردن نمک به مواد احتیاط کنید زیرا درون خود استاک مرغ نیز مقداری نمک دارد.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
گشنیز ها را نیز پاک کنید و سپس آن ها را با آب بشویید و بعد آن ها را به شکل ساطوری شده خرد کنید و به مواد خود داخل قابلمه آن ها را اضافه کنید و 10 دقیقه با درب نیمه باز و شعله ملایم به آن ها نیز زمان دهید تا کمی پخته و آماده شوند.

در آخرین مرحله ماست را درون ظرفی بریزید و سپس مقداری از سوپ را برداشته و آن را داخل ظرف به ماست اضافه کنید و آن ها را با یکدیگر به خوبی مخلوط و ترکیب کنید و مقداری ماست را رقیق کرده و بعد ترکیب آن ها را با یکدیگر به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا ماست نیز به خوبی در کل سوپ پخش شود. به ماست نیز 10 دقیقه دیگر زمان دهید و آن را به طور مداوم روی حرارت در این زمان هم بزنید تا به هیچ عنوان ماست درون سوپ نجوشد و سوپ نیز کاملاً پخته شود و جا بیفتد و بعد از آن هم سوپ گشنیز با ماست خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین