- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- جو پرک 1 استکان سر خالی
- ماست ترش 1 استکان
- گشنیز تازه 70 گرم
- هویج بزرگ 1 عدد
- نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
- سیر تازه 2 حبه
- آب به مقدار لازم
- استاک مرغ 1 عدد
- قارچ 5 عدد بزرگ
- کره 25 گرم
در این مرحله قارچ ها را نیز به همراه هویج و سیر ها با آب بشویید سپس قارچ را به شکل حلقه ای برش دهید و هویج و سیر ها را نیز پوست بگیرید و بعد هویج را رنده کنید و سیر ها را نیز به شکل ساطوری شده و ریز ریز خرد کنید سپس ماهیتابه ای را برداشته و آن را روی شعله متوسط قرار دهید و قارچ ها را به همراه کره مقداری درون ماهیتابه تفت دهید تا خامی آن ها کمی گرفته شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و درون همان ماهیتابه سیر ها را نیز مقداری تفت دهید تا عطر آن ها مقداری بلند شود و بعد از 15 دقیقه جو پرک که مقداری پخته شد هویج را نیز به همراه قارچ و سیری که تفت داده بودید به جو پرک به همراه مقداری فلفل سیاه و پودر پاپریکا و کمی نمک اضافه کنید و استاک مرغ را نیز با دست کمی له کرده و به مواد سوپ اضافه کنید سپس خوب مواد را با یکدگیر هم بزنید و ترکیب کنید و در صورت لزوم مجدد به مواد مقداری آب جوشیده شده اضافه کنید و به س بزیجات نیز 15 دقیقه ای زمان پخت دهید. دقت داشته باشید هنگام اضافه کردن نمک به مواد احتیاط کنید زیرا درون خود استاک مرغ نیز مقداری نمک دارد.
نام موضوع : طرز تهیه سوپ گشنیز
دسته : آموزش آشپزی