. . .

آموزش طرز تهیه سوپ شلغم

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • شلغم 4 عدد متوسط
  • سیب زمینی 2 عدد متوسط
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • هویج 2 عدد متوسط
  • گشنیز و جعفری مخلوط هردو 60 گرم
  • کره 50 گرم
  • پودر سیر و پودر گرانوالای پاپریکا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • استاک مرغ 1 عدد
  • خامه به دلخواه
  • آب به مقدار لازم
ابتدا پیاز را با آب بشویید سپس پوست آن را بگیرید و بعد آن را به شکل نگینی شده و یکدست خرد کنید و هویج و سیب زمینی را نیز پس از شستن پوست بگیرید و آن ها را هم به شکل نگینی و ریز و یکدست خرد کنید. قابلمه ای را برداشته و درون آن کره بریزید و سپس آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و زمان دهید تا کره با دمای ملایم و کم آب شود و بعد پیاز را درون قابلمه بریزید و مقداری آن را تفت دهید تا سبک و شفاف شود و بعد سیب زمینی و هویج را نیز به پیاز اضافه کرده و آن ها را هم مقداری با پیاز تفت دهید و کمی که تمامی سبزیجات با کره تفت خوردند به آن ها مقداری پودر سیر و پاپریکای گرانولا و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه نیز اضافه کنید و آن ها را نیز 1 دقیقه ای در کنار سبزیجات با شعله ملایم تفت دهید.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
گشنیز و جعفری را نیز با آب شسته و سپس آن ها را پاک کنید و به شکل ساطوری شده و ریز و یکدست خرد کنید بعد ترکیب آن ها را هم به سبزیجات درون قابلمه اضافه کنید و مقداری آن ها را نیز با سبزیجات در حد 2 الی 3 دقیقه تفت دهید و سپس به قابلمه خود مقداری آب جوشیده شده به اندازه ای که روی مواد را کاملاً بگیرد اضافه کنید و استاک مرغ را نیز با دست مقداری له کرده و بعد آن را به تمام سوپ اضافه کرده و خوب مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و درب قابلمه را نیمه باز قرار دهید و به آن ها 20 دقیقه ای با شعله ملایم فرصت دهید تا به طور کامل پخته و آماده شوند.

بعد از گذشت 20 دقیقه شلغم ها را نیز با آب بشویید و سپس پوست آن ها را بگیرید و آن ها را هم به شکل نگینی و یکدست برش دهید و خرد کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مجدد مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و سپس مجدد با درب نیمه باز نیم ساعت تا 40 دقیقه دیگر با شعله ملایم به سوپ زمان دهید تا شلغم ها نیز در کنار مواد پخته و آماده شوند.

بعد از گذشت نیم ساعت تا 40 دقیقه ای که شلغم ها نیز در کنار تمامی سبزیجات پخته و آماده شدند سوپ شلغم شما آماده شده است آن را از روی حرارت برداشته سپس مقداری از آب سوپ را برداشته و آن را داخل ظرفی جدا بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و خوب آن را با آب سوپ مخلوط کنید تا خامه رقیق شود و بعد ترکیب آن ها را به کل مواد داخل قابلمه برگردانید آن را با کل سوپ دوباره هم بزنید تا تمام خامه در سطح کل سوپ پخش شود و بعد از آن هم سوپ شلغم و هویج شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین