گشنیز و جعفری را نیز با آب شسته و سپس آن ها را پاک کنید و به شکل ساطوری شده و ریز و یکدست خرد کنید بعد ترکیب آن ها را هم به سبزیجات درون قابلمه اضافه کنید و مقداری آن ها را نیز با سبزیجات در حد 2 الی 3 دقیقه تفت دهید و سپس به قابلمه خود مقداری آب جوشیده شده به اندازه ای که روی مواد را کاملاً بگیرد اضافه کنید و استاک مرغ را نیز با دست مقداری له کرده و بعد آن را به تمام سوپ اضافه کرده و خوب مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و درب قابلمه را نیمه باز قرار دهید و به آن ها 20 دقیقه ای با شعله ملایم فرصت دهید تا به طور کامل پخته و آماده شوند.
بعد از گذشت 20 دقیقه شلغم ها را نیز با آب بشویید و سپس پوست آن ها را بگیرید و آن ها را هم به شکل نگینی و یکدست برش دهید و خرد کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مجدد مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و سپس مجدد با درب نیمه باز نیم ساعت تا 40 دقیقه دیگر با شعله ملایم به سوپ زمان دهید تا شلغم ها نیز در کنار مواد پخته و آماده شوند.
بعد از گذشت نیم ساعت تا 40 دقیقه ای که شلغم ها نیز در کنار تمامی سبزیجات پخته و آماده شدند سوپ شلغم شما آماده شده است آن را از روی حرارت برداشته سپس مقداری از آب سوپ را برداشته و آن را داخل ظرفی جدا بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و خوب آن را با آب سوپ مخلوط کنید تا خامه رقیق شود و بعد ترکیب آن ها را به کل مواد داخل قابلمه برگردانید آن را با کل سوپ دوباره هم بزنید تا تمام خامه در سطح کل سوپ پخش شود و بعد از آن هم سوپ شلغم و هویج شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.