. . .

آموزش طرز تهیه سوپ جو پرک

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • سینه مرغ 1 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • گوجه فرنگی 5 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • هویج 1 عدد
  • زرشک 4 قاشق غذا خوری
  • گشنیز 2 قاشق غذا خوری
  • جو پرک 1 لیوان
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
سینه مرغ را پاک کنید و با آب سرد بشویید و اجازه دهید آب آن کشیده شود، زرشک را چند بار با آب بشویید و بعد از شستن داخل یک ظرف بریزید. چند ساقه گشنیز را تمیز و پاک کنید و بشویید، بعد از شستن داخل آبکش بریزید تا آب آن کشیده شود. تخته کار را آماده کنید سبزی را روی تخته کار قرار دهید و درشت خرد کنید.
2 عدد سیب زمینی را با آب سرد تمیز بشویید و بعد از شستن پوست سیب زمینی را بگیرید، سیب زمینی را روی تخته کار با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید. هویج را هم بعد از شستن با پوست کن یا چاقو پوست بگیرید و به صورت تکه های درشت خرد کنید. گوجه فرنگی و پیاز را هم بشویید و بعد از گرفتن پوست پیاز، پیاز را چهار قاچ و گوجه را در اندازه های درشت خرد کنید.
قابلمه مناسبی انتخاب کنید و مرغ را به همراه سیب زمینی، هویج، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید، مقداری آب به مواد اضافه و شعله گاز را روشن کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ پخته شود.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
زمانی که مرغ پخته شد آن را از قابلمه خارج کنید و داخل یک بشقاب قرار دهید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد داخل قابلمه را به کمک گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید پوره و له کنید.

مجدد قابلمه را روی حرارت قرار دهید، 1 لیوان جو پرک را داخل مواد بریزید و با هم مخلوط کنید. مرغ پخته را ریش ریش و در این مرحله به مواد اضافه و مواد را کمی با هم ترکیب کنید. زمانی که سوپ شروع کرد به جوشیدن و قل زدن، زرشک را به همراه گشنیز خرد شده به مواد اضافه و هم بزنید و چند دقیقه زمان دهید تا سوپ حسابی جا بیفتد و غلیظ شود سپس حرارت را خاموش کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین