- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- سینه مرغ 1 عدد
- سیب زمینی 2 عدد
- گوجه فرنگی 5 عدد
- پیاز 2 عدد
- هویج 1 عدد
- زرشک 4 قاشق غذا خوری
- گشنیز 2 قاشق غذا خوری
- جو پرک 1 لیوان
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
2 عدد سیب زمینی را با آب سرد تمیز بشویید و بعد از شستن پوست سیب زمینی را بگیرید، سیب زمینی را روی تخته کار با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید. هویج را هم بعد از شستن با پوست کن یا چاقو پوست بگیرید و به صورت تکه های درشت خرد کنید. گوجه فرنگی و پیاز را هم بشویید و بعد از گرفتن پوست پیاز، پیاز را چهار قاچ و گوجه را در اندازه های درشت خرد کنید.
قابلمه مناسبی انتخاب کنید و مرغ را به همراه سیب زمینی، هویج، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید، مقداری آب به مواد اضافه و شعله گاز را روشن کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ پخته شود.
نام موضوع : طرز تهیه سوپ جو پرک
دسته : آموزش آشپزی