. . .

آموزش طرز تهیه سوپ تره فرنگی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,518
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • سیب زمینی 600 گرم
  • تره فرنگی 1 دسته
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • کره 20 گرم
  • آب مرغ 4 پیمانه
  • برگ بو 1 عدد
  • آویشن نصف ق چایی خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • جعفری تازه 100 گرم
  • خامه 2 ق غذا خوری پر
ابتدا تره فرنگی ها را به خوبی با آب سرد بشویید و بعد آن ها را تمیز کنید و قسمت سبز پررنگ و سفت آن را ببرید و دور بیاندازید و سپس قسمت سبز روشن و سفید آن را برش دهید بعد از آن برش ها را درون آب سرد بریزید و سپس آن ها را درون آب تکان دهید تا به خوبی خاک آن شسته و پاک شود.
پیاز را نیز با آب سرد بشویید و پوست آن را بگیرید و سپس آن را به شکل نگینی شده و ریز خرد کنید و کنار بگذارید و بعد قابلمه ای را برداشته و روی حرارت گاز قرار دهید و بعد کره را در آن آب کنید و پیاز های نگینی شده را در آن بریزید و کمی سرخ کنید تا کمی نرم و طلایی و سبک شوند و بعد برش های تره فرنگی را نیز به پیاز ها اضافه کنید و کمی آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس درب قابلمه را بگذارید و ده دقیقه به آن ها زمان دهید تا تره ها سبک شوند.

سیب زمینی ها را خوب با آب سرد بشویید و سپس پوست آن ها را گرفته و آن را به شکل مکعبی و ریز و یکدست خرد کنید و کنار بگذارید و بعد آب مرغ را به سوپ اضافه کنید و بعد از آن سیب زمینی های خرد شده را هم به قابلمه اضافه کنید و کمی زمان دهید و بعد به آن ها برگ بو و آویشن و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و خوب آن ها را با یکدیگر ترکیب کنید تا سوپ مزده دار شده و به جوش بیاید.

پس از آن که سوپ شما به خوبی جوشید حرارت زیر قابلمه را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید به طوری که به صورت آرام و ریز بجوشد و بعد 20 دقیقه دیگر نیز به سوپ زمان دهید تا مواد به خوبی پخته و آماده شوند در ده دقیقه پایانی هم مقداری از سوپ را برداشته و آن را درون ظرف جداگانه ای بریزید و خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و خوب با یکدیگر آن ها را مخلوط کنید تا خامه در سوپ رقیق شود و مجدد ترکیب خامه و سوپ داخل ظرف را به درون سوپ برگردانید و خوب با مواد ترکیب کنید در همین حین جعفری های تازه را هم با آب سرد به خوبی بشویید و بعد به شکل ساطوری شده و ریز و یکدست خرد کنید و در 5 دقیقه پایانی به سوپ خود اضافه کنید و مجدد هم بزنید. بعد از گذشت زمان مورد نظر سوپ تره فرنگی شما آماده سرو است میل کنید و لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین