. . .

آموزش طرز تهیه دلمه کلم برگ

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,518
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
کلم پیچ بزرگ۱ عدد
برنج۲ پیمانه
لپهیک استکان
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
سبزی دلمه (تره /گشنیز /جعفری/ ترخون/ مرزه/ شوید/نعناع/ پیارچه)۱ کیلو
کشمش١ لیوان
زرشک١/٢ لیوان
ماست١لیوان
رب انار٣ قاشق غذاخوری
شیره انگور٣ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,518
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
قسمت چوبی کلم یعنی مغز کلم را به صورت مخروطی با کارد تیزی در می‌آوریم و داخل آب جوش قرار دهیم تا برگ‌ها کمی نرم شوند؛ سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را جدا می کنیم.
پیازها را نگینی خرد کرده، گوشت چرخ کرده، نمک، زردچوبه، رب و رب انار را اضافه میکنیم.
برنج را شسته و در یک قابلمه ریخته با کمی نمک (و در صورت دلخواه زعفران) میگذاریم تا نیم پز شوند.
لپه را هم شسته و بپزید. سبزی ها را خوب پاک کرده شسته و خرد کنید، کشمش ها را هم کمی داخل کره تفت دهید.
برنج نیم پز، گوشت، سبزی دلمه خرد شده، لپه پخته، کشمش، زرشک، ماست، دو قاشق شیره انگور و دو قاشق رب انار را در کاسه بزرگی ریخته و همه مواد را هم میزنیم.
برگهای کلم پیج را از آب خارج کرده و می گذاریم تا خنک شوند؛ قسمت پشت کلم پیچ که دارای یک رگبرگ ضخیمی است با کارد تیزی کمی می گیریم تا بتوانیم از مواد، داخل کلم پیچ ریخته و به راحتی آن را بپیچیم.
از مواد دلمه به اندازه دوقاشق (بیشتر یا کمتر بستگی به اندازه برگ کلم دارد) برمیداریم، وسط کلم گذاشته و آنرا مانند بقچه میپیچیم.
کف قابلمه مقداری روغن بریزید و چند عدد برگ کلم بچینید، دلمه‌های پیچیده شده را کف قابلمه بچینید، روی دلمه‌ها را با چند برگ کلم بپوشانید و سس دلمه و یک استکان آب که با رب تفت داده شده مخلوط شده را روی آن‌ها بریزید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین