. . .

آموزش سینه مرغ دورن پر 🍖

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

مواد لازم
سینه مرغ یک کیلو
جعفری نیم کیلو
گشنیز نیم کیلو
فلفل دلمه نیم کیلو
بانجان رومی نیم کیلو
آبلیمو دو کیلاس
مرچ سیاه یک قاشق چای خوری
نمک روب دو قاشق چای خوری
سیر مقدار لازم
طرز تهیه
اول سینه مرغ را نازک کرده در آبلیمو نمک سیر اخته کرده
بعد گنشیز جعفری فلفل دلمه بانجان رومی را میده کرده طبق تصویر مواد را داخل سینه جابجا کرده سر آن را با خلال دندان بسته کرده تا موقع پخت مواد خالی نشود بعداً آنها را با روغن سرخ کرده تا خوب قرمز شود بعداً روب نمک مرچ سیاه را با مقدار لازم آب بریزید گاز را کم کنید تا خوب قرمز شود بعداً نوش جان کنید
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
440
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
24

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین