. . .

آموزش پکوره سینه مرغ

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


++مواد لازم

۱- سینه مرغ دو عدد

۲- تخم سه عدد

۳- آرد نخود بقدر لازم خمیر به شکل مایع غلیظ در بیارید.

۴- تخم گشنیز دو قاشق خورد

۵- مرچ و نمک

۶- رنگ شیرین یا رنگ هندی زرد

۷- پودر سیر

۸- روغن بقدری لازم

۹- سلاد برای تزیین

👈طرز تهیه

۱- تخم را در داخل ظرف شکسته و به کمک به همزن خوب مخلوط نماید.
آرد را کم کم اضافه کنید. تا مایع کاملا هم دست گردد. خمیر را رنگ بزنید و مرچ، نمک، سیر را علاوه کنید.

۲- سینه مرغ را شسته از وسطش دو قاش نموده بعدا با اندازه های
مساوی خورد کنید. با تخم گشنیز آغشته نموده داخل مایع خمیر غوطه ور نموده در بین روغن داغ با حرارت نورمال سرخ اش کنید.

پکوره ما آماده است. حین سرویس نمودن با سلاد آراسته و نوش جان کنید.
 
نام موضوع : پکوره سینه مرغ دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
40
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
451
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
30

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین