. . .

آموزش سس سالسا

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • گوجه فرنگی متوسط 8 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل هالوپینو 2 عدد
  • جعفری تازه 70 گرم
  • نمک و فلفل سیاه از هر کدام 2 ق مربا خوری
  • روغن مایع 1 ق غذا خوری
  • چیپس ترتیلا به مقدار دلخواه
  • سیر 2 حبه
ابتدا گوجه فرنگی ها را با آب بشویید و سپس آن ها را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و پیاز و سیر ها را نیز با آب شسته و پوست آن ها را بگیرید و سپس پیاز را به 4 قسمت تقسیم کرده و سیر ها را نیز از وسط برش دهید و به 2 قسمت تقسیم کنید و جعفری و هالوپینو ها را هم با آب شسته و هالوپینو را به چند قسمت برش دهید و جعفری را نیز پاک کرده و کنار بگذارید.

غذا ساز را برداشته و داخل آن گوجه فرنگی های برش داده شده را به همراه سیر و پیاز و هالوپینو خرد شده و جعفری پاک شده بریزید و به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و در آخر به تمامی مواد روغن مایع را هم اضافه کنید و سپس مخلوط کن را با دور تند روشن کنید و تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط و پوره کنید تا کاملاً یکدست و آماده شوند. پس از آن که تمامی مواد را با یکدیگر پوره و یکدست کردید سس سالسای خوشمزه شما آماده است آن را داخل ظرف مناسبی که برای سرو آن در نظر دارید بریزید و سپس دور آن را با چیپس ترتیلا پر کنید و بعد از آن هم سس سالسای خوشمزه شما در کنار چیپس ترتیلا آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
 
نام موضوع : سس سالسا دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین