. . .

پزشکی ایست قلبی

تالار بیماری ها

Silent boy

ارشد بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
14
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
آخرین بازدید
موضوعات
40
نوشته‌ها
229
پسندها
908
امتیازها
163

  • #1
ایست قلبی یا ایست قلبی-ریوی در پزشکی به ایست قلبی معروف است. در این حالت ، عضله قلب هیچگونه انقباضی ندارد و قلب نیز هیچ خروجی و جریان خون ندارد. ایست قلبی یکی از شرایطی است که ممکن است برای پزشک در صدور گواهی فوت قانونی مورد استفاده قرار گیرد. امروزه ایست قلبی در بین جوانان بسیار رایج است. روش صحیح زندگی و اصلاح آن یکی از راههای جلوگیری از ایست قلبی است.
ایست قلبی با حمله قلبی یا اختلال گردش خون متفاوت است ، اگرچه ایست قلبی نیز ممکن است در نتیجه حمله قلبی رخ دهد. دلایل مختلفی ممکن است باعث ایست قلبی شود ، مانند حمله قلبی و بیماری عروق کرونر ، اختلالات ریتم قلب مانند آسیستول ، ضربه ، آمبولی ریوی ، غرق شدن ، خونریزی مغزی ، مصرف بیش از حد دارو و کاردیومیوپاتی.
در ایالات متحده ، بروز ایست قلبی در خارج از بیمارستان حدود 5.2 در هر 10000 نفر در سال است. ایست قلبی در سنین بالا شیوع بیشتری دارد و در مردان بیشتر از زنان است. احیای افراد پس از ایست قلبی (در بیمارستان) حدود 50٪ است. با این حال ، میزان بقای طولانی مدت (با عوارض عصبی خفیف تا متوسط) حدود 10٪ است. بسیاری از افراد پس از ایست قلبی دچار ناتوانی های شدید می شوند.
موفقیت یا عدم موفقیت در احیا به عوامل مختلفی بستگی دارد.
رمانیک
 
آخرین ویرایش:
نام موضوع : ایست قلبی دسته : بیماری ها

Silent boy

ارشد بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
14
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
آخرین بازدید
موضوعات
40
نوشته‌ها
229
پسندها
908
امتیازها
163

  • #2
احیای قلبی ریوی
احیای قلبی ریوی یا C. پی. R [5] شامل اقدامات انجام شده برای بازگرداندن عملکردهای حیاتی دو اندام مهم قلب و مغز در شخصی است که از هوش رفته است و تلاش می شود گردش خون و تنفس مصنوعی برقرار شود تا جریان خون خود به خود بیمار برگردد. S643 اگر فردی نبض دارد اما تنفس را متوقف می کند ، احیای دهان به دهان باید ادامه یابد. ایست قلبی-ریوی بدون شک یکی از جدی ترین شرایطی است که برای حفظ زندگی و جلوگیری از آسیب به اقدامات فوری نیاز دارد. دارای اندام های حیاتی غیر قابل تعویض بدن است. این اقدامات براساس پروتکل های خاص انجام می شود و به دانش و مهارت احیاگر احتیاج دارد.
مراحل توان بخشی
قبل از اقدام برای انجام احیای قلبی ریوی در مورد هر مصدوم ، اطمینان حاصل کنید که این روش سلامتی شما یا فرد مصدوم را از نظر انتقال بیماری هایی مانند ایدز و هپاتیت به خطر نمی اندازد. مهمترین تغییر در دستورالعمل های احیا در سال 2010 تغییر از A-B-C (تنفس مجاری تنفسی - گردش خون) به C-A-B (تنفس مجاری هوایی خون) است. به استثنای نوزادان تازه متولد شده: S640 روشهای CPR خارج از بیمارستان (چپ به راست) به ترتیب ماساژ قلب ، باز شدن راه هوایی و تنفس مصنوعی است.
رمانیک
 
آخرین ویرایش:

Silent boy

ارشد بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
14
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
آخرین بازدید
موضوعات
40
نوشته‌ها
229
پسندها
908
امتیازها
163

  • #3
ماساژ قلب
شروع ماساژ قلب اولین مرحله و مهمترین مانور تسکین است که باید به دلیل کمک به پمپاژ مصنوعی قلب ، در اسرع وقت شروع شود. قبلاً توصیه شده بود که برای هر 15 ماساژ قلبی برای بزرگسالان 2 تنفس مصنوعی و برای هر 5 ماساژ قلبی برای کودکان و نوزادان 2 تنفس مصنوعی انجام شود. در حال حاضر ، به غیر از نوزادان ، توصیه می شود 30 ماساژ قلبی برای هر 2 تنفس مصنوعی انجام شود.
فشار بر روی قفسه سینه باید سریع و شدید باشد و باید با سرعت 100 تا 120 فشار در دقیقه انجام شود. با این حال ، باید زمان کافی برای بازگشت قفسه سینه به بالا مهلت داده شود ، به طوری که فشارهای پی در پی ، خون را به سیستم گردش خون فشار می دهد. برای انجام ماساژ قلب باید پاشنه یک دست را در مرکز قفسه سینه ، روی جناغ (یا جناغ) ، بین نوک سینه ها قرار داد و دست دوم را باید روی دست اول قرار داد تا بتوان آن را پایین آورد. با حداکثر نیرو. فشار وارد کنید و دست بالای انگشتان پایین را از ناحیه ماساژ دور کنید. آرنج باید کاملاً صاف باشد و انگشتان بدن بیمار را لمس نکنند.
با هر فشار ، قفسه سینه باید حدود 5 تا 6 سانتی متر پایین بیاید. به دلیل نشاط این مانور ، احتمال شکستگی دنده ها نادیده گرفته می شود و حتی امدادگر باید پس از شنیدن صدای شکسته شدن دنده ها ، ماساژ را ادامه دهد. اما عمل c-a-b در همه بیماران درست نیست. زیرا در خفگی (یعنی در مواردی که ابتدا ایست تنفسی و سپس ایست قلبی اتفاق افتاده است) ابتدا باید راه هوایی باز شود ، سپس تنفس مصنوعی و سپس ماساژ قلبی (ایجاد گردش خون) انجام شود.
رمانیک
 
آخرین ویرایش:

Silent boy

ارشد بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
14
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
آخرین بازدید
موضوعات
40
نوشته‌ها
229
پسندها
908
امتیازها
163

  • #4
راه هوایی را باز کنید
هدف از باز کردن راه هوایی اجازه نفس کشیدن در فرد است. در گذشته توصیه می شد راه هوایی را با قلاب انگشتان خود به دور فک و کشیدن آن به جلو (بازوی فک) باز کنید. اما انجام این مانور دشوار است و اکنون تصور می شود که بدون خطر کمتر از سایر روش های آسیب گردن است. بنابراین ، اکنون توصیه می شود که مانور استاندارد "دادن زاویه به سر، بلند کردن چانه" را انجام دهید. برای این کار ، پیشانی را فشار داده و همزمان نوک چانه را به سمت بالا بکشید. سپس باید ببینید بیمار تنفس می کند یا نه.
در روش دهان به دهان ، بینی بیمار را با دو انگشت ببندید و دهان خود را روی دهان او قرار دهید و هوا را به داخل ریه های او بکشید تا سینه بلند شود. قبلاً توصیه شده بود که هنگام انجام تنفس مصنوعی ، هوا به شدت به ریه ها دمیده شود. اما از آنجا که این ممکن است اثر فشار بر قفسه سینه را کاهش دهد ، و در عین حال جریان خون به ریه ها در صورت ایست قلبی زیاد نیست ، نیازی به دمیدن هوا بیش از حد نیست ، و هوا فقط برای تا حدی که باعث بالا رفتن سینه شود. کافی باش
تنفس مصنوعی به ویژه در ایست های قلبی غیرکنترل ، ایست قلبی همراه با خفگی و افرادی که برای چند دقیقه ایست قلبی داشته اند و سطح اکسیژن آنها در خون کم است بسیار مهم است.
اما در چند دقیقه اول ایست قلبی (اگر ایست قلبی وجود داشته باشد و همچنین مکانیسم خفگی نداشته باشد) ، فشار بر قفسه سینه یا ماساژ قلب بسیار مهمتر است. بنابراین ، تنفس مصنوعی نباید ماساژ قلب را به تأخیر بیندازد.
رمانیک
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین