اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

بحث و گفتگو Girl to girls

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ...rose
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

...rose

رمانیکی تلاشگر
Thread Owner
مقام‌دار آزمایشی
ویراستار
ناظر
رمانیکی
آزمایشی
ویراستار
شناسه کاربر
997
تاریخ ثبت‌نام
2021-10-02
آخرین بازدید
پسندها
733
امتیازها
148
سکه
5,894
آزمایشی
ویراستار
نصیحت خودم که شاید بدردتون بخوره (امیدوارم نخوره، مخصوصاً برای عمل زیبایی): من خودم دو روز پیش عمل چشم کردم این‌ها رو فهمیدم، اگر یه روزی خدایی نکرده چیزی پیش اومد که مجبور شدین عمل کنید این‌ شرایطی هست که قبل عمل باید انجام بدین: ناشتا باشید (حتی آب هم نخورید)، شب قبل حتماً برید حموم (چون بسته به عمل‌تون ممکنه بگن تا چند روز نباید حموم برید)، شیو کنین، مژه یا ناخن دارید باید ریموو کنین، روز عمل اصلاً آرایش نکنین، مام و عطر هم محض احتیاط روی پوست‌تون نزنید، روز عمل مدارک‌تون حتماً همراه‌تون باشه (این دیگه تابلوعه البته).

لطفاً شما هم چیز بدردبخور دیگه‌ای دارید بگین، مثلاً تقویت کننده مژه چه برندی رو استفاده کردید جواب داد؟ من خیلیییی تعریف سریتا که ترنده رو شنیدم، ولی نمی‌دونم اصلش رو کجا بخرم😭
استاکر to استاکر هم قبوله🎀.

(اگر نمی‌دونید girl to girls چیه: چند وقتیه یه چیزی داخل توییتر ترند شده با این عنوان 'girl to girls'، یعنی این‌که دخترها تجربیات و نصیحت‌های مفیدشون رو با دخترها به اشتراک می‌ذارن.)​

درود
خب دخترا من هم اومدم پستی بذارم چون تاپیک مفیدیه.

تجربه زیاده ولی از درس خوندن میگم براتون🤌
اگر شخصی هستی که کنکور داری و درساتو نمیخونی و پشت گوش میندازی باید بگم بسیار کار بدی میکنی چون پشیمونی‌ای موقع نتايج به بار میاره که بیا و ببین😂
قرار نیست معجزه بشه و الکی الکی رتبه برتر بشی و یا دانشگاه موردعلاقتو قبول بشی🙄
باید تلاش کنی زحمت بکشی!
داشتن رابطه عاطفی در دوران کنکور خیلی کار شما رو سخت می‌کنه و ممکنه باعث افت وحشتناک شما توی ساعت مطالعه باشه. به علاوه اعصاب خوردی‌هایی که پیش میاد انگیزه و روحیتونو خراب میکنه، نگو میتونم کنترلش کنم که اصلا اینجوری نیست هرچقدرم تلاش کنی بازم ذهنت درگیره😀 پس در حق خودت لطف کن و دوران کنکور دور این چیزا رو خط بکش اگر واقعا میخوای اینده داشته باشی.
بچسب به رویاهات باور کن هیچ کس به اندازه خودت، تو رو دوست نداره که آینده تو رو تضمین کنه.

و از آدم‌های سمی دوری کن تا زندگيت سمی نشده.

تا سخنان بعدی بدرود😁

دعوت از:
@Paradox
@CANDY
@Nil@85
@Hadisa.M
@Miss Nili
@ansel

درود
خب دخترا من هم اومدم پستی بذارم چون تاپیک مفیدیه.

تجربه زیاده ولی از درس خوندن میگم براتون🤌
اگر شخصی هستی که کنکور داری و درساتو نمیخونی و پشت گوش میندازی باید بگم بسیار کار بدی میکنی چون پشیمونی‌ای موقع نتايج به بار میاره که بیا و ببین😂
قرار نیست معجزه بشه و الکی الکی رتبه برتر بشی و یا دانشگاه موردعلاقتو قبول بشی🙄
باید تلاش کنی زحمت بکشی!
داشتن رابطه عاطفی در دوران کنکور خیلی کار شما رو سخت می‌کنه و ممکنه باعث افت وحشتناک شما توی ساعت مطالعه باشه. به علاوه اعصاب خوردی‌هایی که پیش میاد انگیزه و روحیتونو خراب میکنه، نگو میتونم کنترلش کنم که اصلا اینجوری نیست هرچقدرم تلاش کنی بازم ذهنت درگیره😀 پس در حق خودت لطف کن و دوران کنکور دور این چیزا رو خط بکش اگر واقعا میخوای اینده داشته باشی.
بچسب به رویاهات باور کن هیچ کس به اندازه خودت، تو رو دوست نداره که آینده تو رو تضمین کنه.

و از آدم‌های سمی دوری کن تا زندگيت سمی نشده.

تا سخنان بعدی بدرود😁

دعوت از:
@Paradox
@CANDY
@Nil@85
@Hadisa.M
@Miss Nili
@ansel
آره؛ یکی از درست‌ترین و عاقلانه‌ترین فکت‌هایی هست که بیشتر دخترها دارن نادیده‌اش می‌گیرن و آینده‌اشون رو خراب می‌کنن. بارها این اتفاق برای خودم نه، اما برای آشناهام اتفاق افتاده؛ جوری که اون مسائل اصن نذاشت به کنکور برسه و تو همون دیپلم افتادن (البته علاقه هم تاثیر داره و خودشون به درس علاقه نداشتن) و الان پشیمونن، چون به جز یه‌سری کارهای فیزیکی، همه‌ی شغل‌ها و مخصوصاً شرکت‌ها دیپلم می‌خوان.
حتی اگر معمولی‌ترین رشته‌ هم بخوای قبول شی، باید یه تمرکز حداقلی رو داشته باشی.
الان تو حداقل حداقل بخوای دستشویی هم بشوری، دیپلم رو ازت می‌خوان. پس آینده‌تون رو سر چرت‌وپرت هدر ندین. وقت برای این مسخره‌بازی‌ها زیاده، اما دوران دیپلم و کنکور یه عمر رو زندگی‌تون تاثیر داره.

آخرین ویرایش:
بی دعوت اومدم ولی سلام :)

1. بغیر درس و تحصیلات آکادمیک دنبال فراگیری یک مهارت باشید ( هنری و غیر هنری طبق علاقتون)، آینده غیرقابل پیش بینیه!
2. تا میتونید زبان انگلیسی رو جدی بگیرید.
3. کتاب رو فقط نخونید بلکه به خوانده هاتون عمل کنید حتی اگر سالی یک کتاب روانشناسی درست میخونید.
4. وقتتون رو با آدم اشتباهی به بهانه عاشقی یا رفاقت تلف نکنید با ورود به دهه سوم زندگی حسرت عمر رفته رو شدیدتر از قبل میخورید

من اگر به 17 سالگی (12 سال پیش) برگردم فقط تمرکزم رو روی همین موارد میذارم

بی دعوت اومدم ولی سلام :)

1. بغیر درس و تحصیلات آکادمیک دنبال فراگیری یک مهارت باشید ( هنری و غیر هنری طبق علاقتون)، آینده غیرقابل پیش بینیه!
2. تا میتونید زبان انگلیسی رو جدی بگیرید.
3. کتاب رو فقط نخونید بلکه به خوانده هاتون عمل کنید حتی اگر سالی یک کتاب روانشناسی درست میخونید.
4. وقتتون رو با آدم اشتباهی به بهانه عاشقی یا رفاقت تلف نکنید با ورود به دهه سوم زندگی حسرت عمر رفته رو شدیدتر از قبل میخورید

من اگر به 17 سالگی (12 سال پیش) برگردم فقط تمرکزم رو روی همین موارد میذارم
چقدر این یکی قشنگ و مفید بود..:))))