- شناسه کاربر
- 997
- تاریخ ثبتنام
- 2021-10-02
- آخرین بازدید
- نوشتهها
- 58
- پسندها
- 733
- امتیازها
- 148
- سکه
- 5,894
- آزمایشی
- ویراستار
نصیحت خودم که شاید بدردتون بخوره (امیدوارم نخوره، مخصوصاً برای عمل زیبایی): من خودم دو روز پیش عمل چشم کردم اینها رو فهمیدم، اگر یه روزی خدایی نکرده چیزی پیش اومد که مجبور شدین عمل کنید این شرایطی هست که قبل عمل باید انجام بدین: ناشتا باشید (حتی آب هم نخورید)، شب قبل حتماً برید حموم (چون بسته به عملتون ممکنه بگن تا چند روز نباید حموم برید)، شیو کنین، مژه یا ناخن دارید باید ریموو کنین، روز عمل اصلاً آرایش نکنین، مام و عطر هم محض احتیاط روی پوستتون نزنید، روز عمل مدارکتون حتماً همراهتون باشه (این دیگه تابلوعه البته).
لطفاً شما هم چیز بدردبخور دیگهای دارید بگین، مثلاً تقویت کننده مژه چه برندی رو استفاده کردید جواب داد؟ من خیلیییی تعریف سریتا که ترنده رو شنیدم، ولی نمیدونم اصلش رو کجا بخرم
استاکر to استاکر هم قبوله
.
(اگر نمیدونید girl to girls چیه: چند وقتیه یه چیزی داخل توییتر ترند شده با این عنوان 'girl to girls'، یعنی اینکه دخترها تجربیات و نصیحتهای مفیدشون رو با دخترها به اشتراک میذارن.)
لطفاً شما هم چیز بدردبخور دیگهای دارید بگین، مثلاً تقویت کننده مژه چه برندی رو استفاده کردید جواب داد؟ من خیلیییی تعریف سریتا که ترنده رو شنیدم، ولی نمیدونم اصلش رو کجا بخرم
استاکر to استاکر هم قبوله
(اگر نمیدونید girl to girls چیه: چند وقتیه یه چیزی داخل توییتر ترند شده با این عنوان 'girl to girls'، یعنی اینکه دخترها تجربیات و نصیحتهای مفیدشون رو با دخترها به اشتراک میذارن.)