اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

سلام یه رمان هست که پسره یه نفرو دوست داره ولی پدرش موفق نیس ومیگه باید بادختری که من میگم ازدواج کنی اونم به دلایلی بادختر ازدواج میکنه دختر رو هرروز کتک میزنه وبعد چند ماه بادختری که علاقه. داره به خارج میره واون دختری هم که باهاش به اجبار ازدواج کرده ازش حامله هس ولی به پسر نمیگه پسره بعد چهارسال به ایران میاد ومیفهمه که بچه داشته وبه دختره علاقه داره ودوست داره جبران کنه اسمشو بگین لطفا
آوا جان حداقل یکی دوتا از شخصیتا رو نام ببر شاید متوجه بشیم

سلام من دنبال یه رمانی هستم ، و اگه کسی برام پیداش کنه حاضرم هر مبلغی بخواد بهش بدم ،دختر داخل رمان اسمش ریحان بود پسره هم امیر، خواهره امیر هم منیره داخل سریال وضعیت سفید بود عکس هایی هم که برای شخصیت ها استفاده شده بود پسره زین وان دایرکشن بود ، اسم مادره هم بانو بود ،قضیه هم اینطوری بود که بعد مرگ پدر این خانواده تو وصیت نامه اسم دخترش ریحان رو آورده بود و امیر و بانو میرن دنبال دختره اما آخرش امیر عاشق ریحان میشه ،یه دیالوگ هم داره که میگه ،مامان مگه خودت همیشه نمیگفتی دختر و پسر کنار هم مثل پنبه و آتیش میمونن ،
یه قسمت دیگه هم اینطوری بود که امیر می‌ره خونه ریحان دنبالش و ریحان براش املت درست می‌کنه
اگه کسی پیدا کرد بهم پیام بده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دقیق اسم شخصیتاش یادم نیس ولی بنظرم اسم دختری که پسره بهش علاقه داشت نسترن هس واسم داداش نسترن نیما هست اسم خود دختر نمیدونم آرام بود یا نفس

سلام یه رمان دیگه هم هست که اگر بتونید بهم کمک کنید دختر دانشجو هست وپسر استاددوستش دختره رو دعوت میکنه به خونشون دختره میفهمه که استادش همون عمو دوستش هس دوست دختره هم باهم داخل یک دانشگاه هستن ودرآخرهم باهم ازدواج میکنناسم شخصیتاشم متاسفانه یادم نیست اگر کسی میدونه لطف کنه بگه ممنون

دقیق اسم شخصیتاش یادم نیس ولی بنظرم اسم دختری که پسره بهش علاقه داشت نسترن هس واسم داداش نسترن نیما هست اسم خود دختر نمیدونم آرام بود یا نفس
نسترنم شک دارم بنظرم عسل باشه

سلام یه رمان دیگه هم هست که اگر بتونید بهم کمک کنید دختر دانشجو هست وپسر استاددوستش دختره رو دعوت میکنه به خونشون دختره میفهمه که استادش همون عمو دوستش هس دوست دختره هم باهم داخل یک دانشگاه هستن ودرآخرهم باهم ازدواج میکنناسم شخصیتاشم متاسفانه یادم نیست اگر کسی میدونه لطف کنه بگه ممنون
اینم پیگیری کنیدد لطفاا

بله ممنون هرچی زود تر بهتر😅
عزیزم دارم بین ۴۵۰ تا فایل رمانی که دارم برات میگردم یکم صبوری به خرج بده ☹😒

بانوی قصه
آغوش سرخ
عابر بی سایه
ازداوج به سبک اجباری
رمان اگر چه اجبار بود

چک کنید لطفا