اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

سلام من دنبال یه رمانم که اسم شخصیتاش باران و مسیح بودن مسیح برای انتقام از برادر باران باران رو میدزده تا به باران *** کنه کسی می دونه اسم رمان چیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اقاااا یه رمان بود؛یه دختره هست خودشو جای پسر میزنه و به عمارت خان میره برای دوتا خواهر زاده اش؛خواهرش مرده و دوتا خواهرزادشو خانواده خان بردن اینم خودش شکل پسر میکنه برای محافظت از خان که وارد عمارت شه اسمش چی بود؟
خانزاده دلربا رو چک کنید

سلام یه رمان انتقامی بود که پسره به خاطر خواهرش که فکر کنم اسمش شهرزاد بود از دختره انتقام میگیره و دختره فکر میکرده عاشقش شده برادر دختره عاشق خواهر پسره بوده ولی بخاطر مریضی ازش جدا میشه. به خاطر دختره که مزاحمش شده بودن دعوا میکنه و میمیره و دختره خودکشی میکنه وبرادره فکر میکنه که *** شده دختره حامله میشه و همراه دوستش ارغوان به کشور دیگه ای میره و بچشو به دنیا میاره و میگه بچه ای بود و من سرپرستیش رو قبول کردم و پسره واقعیت رو میفهمه و از دختره میخواد که برگرده
اگر کسی اسمش رو میدونه بهم بگه ممنون
و پسره عاشق گیلاس بود و بچشون هم پسر بود و اونم عاشق گیلاس بود
منم دنبالشم اگه کسی میدونه اسمش رو بگه ممنون 🙏

به نام خدا

سلام دوست عزیز، به رما‌نیک خوش اومدی!

تا حالا شده یه رمانی رو بخونی و ازش خوشت بیاد ولی دیگه اسمش یادت نیاد و در به در دنبالش باشی؟
توی ر‌مانیک ما بهت کمک می‌کنیم به ر‌مان‌های گمشده‌ت برسی!
کافیه هر چیزی که از ر‌مان، د‌استان یا حتی کتاب گمشده‌ت یادت میاد رو توی این تاپیک برامون بفرستی.
برای پیدا شدن رمانت باید صبر کنی و هر چند روز یه سر به رمانیک بزنی.
خوشحال می‌شیم اگه اسم رمانی که بقیه گم کردن رو می‌دونی، اون‌ها رو راهنمایی کنی. (ما برای تشکر، به هرکسی که به پیدا شدن رمان بقیه کمک کنه ده امتیاز می‌دیم.)

راستی شاید قبل تو یکی دیگه هم این ر‌مان رو گم کرده باشه و به جواب رسیده باشه، حتماً یه سر به پست‌های بقیه هم بزن.

می‌تونی تا وقتی رمانت پیدا میشه، جدیدترین و بهترین رمان‌های آنلاین رو بخونی. (کلیک کن!)
دوست داری خودت رمان بنویسی؟ (کلیک کن!)
راستی ما این‌جا داستان، دلنوشته، شعر،
فیلمنامه و نمایشنامه، فن‌فیکشن، ترجمه باحال‌ترین آثار نویسنده‌های دنیا و حتی ترجمه محبوب‌ترین کمیک‌ها رو هم داریم!

کلی آموزش‌های رایگان و تیم‌های جالب هم داریم که اگه علاقه داری می‌تونی بهشون بپیوندی!

کار با انجمن رو بلد نیستی؟ (کلیک کن!)
سلام من یه رمان خوندم راجب یه دختر شیطون بود که با یکی دیگه دوست بود که اونم دختر بود و دختری که شخصیت اصلی داستان بود توی داستان گفته بود من دارم این رمان رو بر اساس واقعیت می نویسم. دختره دوتا پسر دایی دوقلو داشت و دوتا پسر خاله ی دوقلو. پسر خاله ی دوقلو یکی اسمش آرتام بود و پسر داییه هم یکی اسمش شادمهر بود. دوتا پسر خاله هاش خارج زندگی می کردن که برمیگردن و اینارو می بینن و خیلی باهم خوب میشن و دختره عاشق آرتام میشه، دختره یه پدربزرگ داشت که خیلی دوسش داشت و وقتی اون میمیره یه تیکه از وجودش میره. بعد ها که با آرتام نامزد میکنه شش ماه که میگذره آرتام بخاطر کرونا میمیره
اسم رمانش یادم نیست اسم شخصیت دختره هم یادم نیست
فقط یادمه توی اسمش یه کلمه شیطون رو داشت

سلام یه رمان قبلا خوندم اسم‌دختره آهو بود پدرش فوت کرده بود و مادرش مریضه بعد از یه مدت مادرش هم میمیره یه شب چند نفر اونو میدوزدن میبرن دبی بعد به یه شیخ عرب میفروشنش یه شب اون شیخه میهمانی داشت و همه ی پولدارای دبی رو دعوت کرد اونجا آهو با یه پسر به اسم ارباب عمران آشنا میشه و چون عمران رئیس همه ی شیخای دبی هست اونو میبره پیش خودش و عمران هم ایرانی هست اگه میشه اسمش بهم بگین لطفا
فکر کنم آبی به رنگ احساس من باشه

سلام من یه رمان و خیلی وقته خوندم یعنی رمان فک‌کنم ۹۵ بهر نوشته شده باشه راجب یه دختری پدرشو از دست میده مادرش با عموش که خودش زنو دوتا پسر داره ازدواج میکنه عموش میخواد اون دختر و برای پسر بزرگش بگیره ولی پسر کوچکش عاشقش میشه و ب اون دختر دور از چشم همه *** میکنه یواشکی باهاش رابطه داره و برادر بزرگتر هم با این ازدواج با دختر عموش مخالفه و خودش یه زن صیغه ی داره ولی مجبوره و بعدش پدرش اینا متوجه میشن .... لطفا من خیلی وقته دنبالش میگردم اگه کسی میدونه بهم بگه🥺

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام

یه رمان بود دختره قیافه زشتی داشت ولی اندامش خیلی قشنگ بود.بعدا تو یه تصادف صورتشو عمل میکنن و خیلی خوشگل میشه و میره از چند نفر انتقام میگیره.
کسی اسمشو میدونه؟
رمان دختر زشت رو بررسی کنید

سلام یه رمان بود 3 تا دختر بودن فقط اسم یکیشون یادمه مبینا بود نمیدونم یا مینا بعد اینا شمالین برای یه اردو از طرف مدرسه میرن تبریز ولی به دیایلی نمیتونن برگردن و تو جنگل گم میشن و یکی از دخترا جن گیر بوده ولی سالها پیش گذاشته کنار جن گیری میشه اسمشو بهم بگین لطفا