. . .

آموزش کوبه لبنانی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم برای کوبه
برنج :•: 2 لیوان ⇐
کچالو :•: 1 عدد کوچک ⇐
تخم مرغ :•: 1 عدد ⇐
گوشت چرخ کرده :•: 150 گرم ⇐
چارمغز :•: 3 قاشق غذا خوری ⇐
زرشک :•: 3 قاشق غذاخوری ⇐
پیاز :•: 1 عدد ⇐
سیر :•: 2 حبه ⇐
رب بادنجان :•: 1 قاشق غذا خوری ⇐
ادویه کاری :•: 2 قاشق چای خوری ⇐

👌طرز تهیه کوبه

ابتدا گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، سیر له شده ، نمک و مرچ را خوب تفت می دهیم . بعد زرشک و چارمغز خرد شده را به آن اضافه می کنیم. و در آخر هم رب بادنجان و ادویه را اضافه می کنیم. و می گذاریم آب آن تمام شود و به روغن بیفتد. برنج را با نمک بدون روغن دمپخت میکنیم. کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود بعد برنج را با گوش کوب خوب نرم می کنیم و می گذاریم سرد شود.
کچالو را می پزیم و له می کنیم. برنج و کچالو و تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .خمیر چسبنده ای به دست می آید و نباید خیلی هم سخت بشود. اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم. ولی اصلأ آرد را زیاد نریزید چون طعم برنج از بین میرود
وقتی کوبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سخت می شود. یک ظرف آب کنار دستمان می گذاریم و کف دستمان را تر می کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم و کف دست باز می کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می گذاریم و می بندیم .بعد در ظرفی گود روغن میریزیم و کوبه ها را در روغن داغ سرخ میکنیم.
 
نام موضوع : کوبه لبنانی دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین