. . .

عکس موزه چای ایران

تالار موزه‌ها
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

CANDY

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
رصد کننده
طراح
تدوینگر
نام هنری
Minok
بخشدار
- امور فرهنگی
مدیر
تدوین+میکس+بازرس
شناسه کاربر
3457
تاریخ ثبت‌نام
2022-11-23
آخرین بازدید
موضوعات
970
نوشته‌ها
2,272
راه‌حل‌ها
27
پسندها
3,463
امتیازها
436
سن
20
محل سکونت
جنگل‌متروکه‌افکار(:

  • #1
موزه تاریخ چای ایران که به آرامگاه کاشف السلطنه نیز شهرت دارد، تنها موزه چای کشور و از اماکن دیدنی و جاذبه های گردشگری استان گیلان است که در شهر سرسبز و زیبای لاهیجان، شهری که بیش از ۸۰ درصد از تولید چای کشورمان را برعهده دارد، قرار گرفته است. این موزه که از بخش های مختلفی تشکیل شده است، نحوه و چگونگی ورود و پیشرفت صنعت چای به کشورمان را با استفاده از کلکسیون ارزشمندی از اسناد، مدارک، تصاویر و اشیائ قدیمی که در خود جای داده، به زیبایی و سادگی برای بازدیدکنندگان روایت می کند.
موزه تاریخ چای ایران لاهیجان


کاشف السلطنه کیست؟​


کاشف السلطنه که او را پدر چای ایران می نامند، بنیانگذار صنعت چای در کشورمان بود. او با سمت ژنرال کنسول کشورمان در سال ۱۲۷۲ به هندوستان رفت و علاوه بر انجام وظایف محوله خود، فنون کاشت چای را نیز فرا گرفت و پس از دو سال و با بهره گیری از نفوذ سیاسی خود موفق شد ۳۰۰۰ نهال چای را وارد ایران کند. او که فردی میهن پرست بود، اعتقاد داشت که کشورمان باید از کالاهای اساسی مثل چای و قند بی نیاز باشد و نباید پول هنگفت کشور صرف واردات این کالاها گردد. بنابراین با دستور رضا شاه، ریاست سازمان چای کشور را برعهده گرفت و در طول ریاست خود توانست موفقیت های بسیاری را در این زمینه کسب کند و صنعت چای ایران را به یکی از قوی ترین صنایع کشور مبدل سازد.
موزه تاریخ چای ایران لاهیجان

آرامگاه کاشف السلطنه
کاشف السلطنه پیش از مرگ خود وصیت کرد که او را در مزارع و تپه های کشت چای دفن کنند. به وصیت او عمل شد و پس از جان باختن او در حادثه ای تلخ و غم انگیز، جسدش را به لاهیجان انتقال دادند و در زمین کشت چایی که در زمان حیات خود خریده بود، دفن کردند. بعدها موزه تاریخ چای ایران نیز در کنار آرامگاه کاشف السلطنه بنا شد و به پاس زحمات بی دریغ او در آموزش کشت چای، او را پدر چای ایران نام نهادند.

کلکسیون موزه تاریخ چای ایران از چه اشیائی تشکیل شده است؟​


در طبقه همکف این موزه گنجینه ارزشمندی از اشیاء و وسایل قدیمی برای دم کردن و نوشیدن چای در معرض نمایش قرار داده شده است. از سماورهای روسی گرفته تا منقل و ظروف آنتیک چای خوری، این بخش از موزه چون کتابی تاریخی به نمایش چگونگی ورود چای به کشور و تثبیت صنعت چای ایران اختصاص یافته است. همچنین دست نوشته و اسناد و مدارک کاشف السلطنه که اطلاعات بسیار ارزشمندی را در مورد صنعت چای کشورمان در خود نهفته اند- نیز در این بخش از موزه نگهداری می شود. اما طبقه دوم موزه تاریخ چای ایران به نمایش کاسه های مسی، ظروف سفالی، چراغ های پیه سوز، ابزار ساخته شده از چوب و پوشاک محلی مردم این خطه از کشورمان اختصاص دارد.
موزه تاریخ چای ایران لاهیجان
 
نام موضوع : موزه چای ایران دسته : موزه‌ها
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
117
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
86
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
75
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
82
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
83
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
121
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
128
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
101
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
157

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 2, کاربران: 0, مهمان‌ها: 2)

بالا پایین