Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
دوتا پياز بزرگ رو خلالي خرد كنين و در كمي روغن تفت بدين تا كمي سبك و شيشه اي بشه (سرخ نشه ها) بعد فيله مرغهاتونو كه شستين و خشك كردين و يه نيم ساعتي با نمك و فلفل و پودر سير و پودر پاپريكا و پودر پياز و پودر زنجبيل مزه دار كردين (هركدومم ندارين و يا دوست ندارين حذف كنين مهم نيست😉) به پياز اضافه كنيد و تفت بدين تا رنگ فيله تغيير كنه و سرخ بشه بعد يه قاشق پر ادويه تَندوري بزنيد و خوب مخلوط كنين و حرارت رو كم و در ظرف رو بزارين بعد از بيست دقيقه چندتا برگ اسفناج بهش اضافه كنيد (براي تركيب رنگ قرمز و سبز 👌🏻) و بلافاصله سرو و نوش جان كنيد
نام موضوع : فيله تندوري
دسته : آموزش آشپزی