. . .

آموزش فيله تندوري

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1
دوتا پياز بزرگ رو خلالي خرد كنين و در كمي روغن تفت بدين تا كمي سبك و شيشه اي بشه (سرخ نشه ها) بعد فيله مرغهاتونو كه شستين و خشك كردين و يه نيم ساعتي با نمك و فلفل و پودر سير و پودر پاپريكا و پودر پياز و پودر زنجبيل مزه دار كردين (هركدومم ندارين و يا دوست ندارين حذف كنين مهم نيست😉) به پياز اضافه كنيد و تفت بدين تا رنگ فيله تغيير كنه و سرخ بشه بعد يه قاشق پر ادويه تَندوري بزنيد و خوب مخلوط كنين و حرارت رو كم و در ظرف رو بزارين بعد از بيست دقيقه چندتا برگ اسفناج بهش اضافه كنيد (براي تركيب رنگ قرمز و سبز 👌🏻) و بلافاصله سرو و نوش جان كنيد

 
نام موضوع : فيله تندوري دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین