برای تهیه نودل با میگو خوشمزه در ابتدای کار پوست میگوها را جدا کرده و یک برش نازک پشت کمر آن ایجاد می کنیم، سپس رگ سیاه
رنگ را از آن جدا کرده تا میگو پس از پختن بوی نامطبوع نداشته باشد.
حالا میگوها را شسته و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان کاملا خارج شود. در ادامه یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد، سپس نودل را به همراه ادویه آن به قابلمه می افزاییم.
اجازه می دهیم نودل درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. در این فاصله سیر و زنجبیل تازه را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس سیر و زنجبیل را به تابه می افزاییم.
پس از کمی تفت دادن کدو را شسته و به صورت خلالی خرد می کنیم و به تابه می افزاییم، سپس به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم. حالا به سراغ درست کردن سس نودل می رویم، برای این منظور سویا سس را به تابه می افزاییم.
عسل را به همراه سرکه سیب و فلفل سیاه نیم کوب شده به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه میگوها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه به خوبی تفت می دهیم.
پس از گذشت این زمان نودل را بدون آبکشی کردن درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به تابه اضافه می کنیم و مجددا به مدت ۲ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا مزه ها با هم ادغام شوند.
پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت کنار گذاشته، سپس نودل را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت مقداری کنجد سفید به عنوان تزیین به صورت پخش روی نودل ریخته و سرو می کنیم.