. . .

آموزش طرز تهیه اسکون نارگیلی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم اسکون نارگیلی
آرد۲ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
شکر۶ قاشق غذاخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
کره سرد۸۰ گرم
شیر نارگیل¾ لیوان
عصاره وانیل۳ تا ۴ قطره
پودر نارگیل۱ لیوان
شکلات تخته ای تلخ½ لیوان
مواد کرم نارگیل
پودر قند۳ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل۲ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل¼ قاشق چایخوری
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
برای تهیه اسکون نارگیلی خوشمزه ابتدای کار آرد را به همراه بکینگ پودر درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می ریزیم و درون غذاساز می ریزیم. در ادامه شکر را به همراه نمک به مخلوط آرد اضافه می کنیم.
حالا کره سرد را به صورت تکه های کوچک برش می ریزیم، سپس درون غذاساز می ریزیم. در ادامه مخلوط آرد و کره را میکس می کنیم تا به حالت خرده نان در آید. در ادامه شیر نارگیل را به همراه عصاره وانیل به مخلوط آرد اضافه می کنیم.
مجددا مخلوط آرد را میکس می کنیم، سپس خمیر بدست آمده را از غذاساز خارج می کنیم و درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم. توجه داشته باشید خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید که روغن بیندازد.
شکلات تخته ای را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه پودر نارگیل به خمیر اضافه می کنیم. در ادامه خمیر را با نوک انگشت ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود.
در این مرحله روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم. در ادامه خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس خمیر را به صورت شمش فرم می دهیم و به شکل مثلثی برش می زنیم.
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیر ها را درون سینی فر با فاصله یکسان قرار می دهیم.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #3
سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم اسکون ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا طلایی شوند. در همین حین کرم نارگیل را آماده می کنیم، برای این منظور پودر قند را درون الک می ریزیم.
پودر قند را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس به همراه شیر نارگیل و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مخلوط کرم نارگیل را با چنگال به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کرم نارگیل قوام پیدا کند.
در این مرحله پودر نارگیل را درون یک تابه مناسب می ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه پودر نارگیل را به صورت مداوم هم می زنیم تا برشته و قهوه ای شود، سپس از روی حرارت بر می داریم.
پس از گذشت ۲۰ دقیقه اسکون ها را از فر خارج می کنیم، سپس روی توری قرار می دهیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس برس را به کرم نارگیل آغشته می کنیم و روی اسکون های خنک شده می مالیم.
در نهایت از پودر نارگیل برشته شده به صورت پخش روی اسکون ها می پاشیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر اسکون های نارگیلی را به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین