برای تهیه اسکون نارگیلی خوشمزه ابتدای کار آرد را به همراه بکینگ پودر درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می ریزیم و درون غذاساز می ریزیم. در ادامه شکر را به همراه نمک به مخلوط آرد اضافه می کنیم.
حالا کره سرد را به صورت تکه های کوچک برش می ریزیم، سپس درون غذاساز می ریزیم. در ادامه مخلوط آرد و کره را میکس می کنیم تا به حالت خرده نان در آید. در ادامه شیر نارگیل را به همراه عصاره وانیل به مخلوط آرد اضافه می کنیم.
مجددا مخلوط آرد را میکس می کنیم، سپس خمیر بدست آمده را از غذاساز خارج می کنیم و درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم. توجه داشته باشید خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید که روغن بیندازد.
شکلات تخته ای را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه پودر نارگیل به خمیر اضافه می کنیم. در ادامه خمیر را با نوک انگشت ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود.
در این مرحله روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم. در ادامه خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس خمیر را به صورت شمش فرم می دهیم و به شکل مثلثی برش می زنیم.
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیر ها را درون سینی فر با فاصله یکسان قرار می دهیم.