- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- برنج نیم دانه 100 گرم
- بلغور جو 70 گرم
- لوبیا چشم بلبلی 2 مشت
- پیاز 3 عدد
- گوجه فرنگی 1 کیلوگرم
- رب گوجه 2 ق غذا خوری سر پر
- آب جوش 5 لیوان
- نعنا خشک 3 ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- ورمیشل سوپی 2 مشت
- سبزی (تره، جعفری، شوید، گشنیز) از هر کدام 2 دسته اما میزان جعفری 4 دسته
- آبلیمو به میزان دل خواه
پیاز ها را نیز با آب بشویید و پوست آن ها را بگیرید سپس آن ها را به شکل نگینی و ریز و یکدست خرد کنید و بعد گوجه فرنگی ها را بعد از شستن رنده کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت گاز قرار دهید و زمان دهید تا روغن گرم و آماده شود و بعد به آن پیاز خرد شده را اضافه کنید و آن را مقداری تفت دهید تا پیاز مقداری طلایی و سبک شود سپس به آن گوجه های رنده شده را هم اضافه کرده به آن ها مدتی زمان دهید تا آب گوجه ها کشیده شوند.
نام موضوع : طرز تهیه آش گوجه تبریزی
دسته : آموزش آشپزی