. . .

آموزش طرز تهیه آش گوجه تبریزی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • برنج نیم دانه 100 گرم
  • بلغور جو 70 گرم
  • لوبیا چشم بلبلی 2 مشت
  • پیاز 3 عدد
  • گوجه فرنگی 1 کیلوگرم
  • رب گوجه 2 ق غذا خوری سر پر
  • آب جوش 5 لیوان
  • نعنا خشک 3 ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • ورمیشل سوپی 2 مشت
  • سبزی (تره، جعفری، شوید، گشنیز) از هر کدام 2 دسته اما میزان جعفری 4 دسته
  • آبلیمو به میزان دل خواه
ابتدا برنج و لوبیای چشم بلبلی را به همراه بلغور جو با آب سرد طی چندین مرحله بشویید و سپس آن ها را داخل ظرف های جداگانه ای بریزید و به آن ها مقداری آب به صورت جدا اضافه کنید و به هر کدام آن ها 2 ساعتی زمان دهید تا داخل آب خیس بخورند و آماده شوند.

پیاز ها را نیز با آب بشویید و پوست آن ها را بگیرید سپس آن ها را به شکل نگینی و ریز و یکدست خرد کنید و بعد گوجه فرنگی ها را بعد از شستن رنده کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت گاز قرار دهید و زمان دهید تا روغن گرم و آماده شود و بعد به آن پیاز خرد شده را اضافه کنید و آن را مقداری تفت دهید تا پیاز مقداری طلایی و سبک شود سپس به آن گوجه های رنده شده را هم اضافه کرده به آن ها مدتی زمان دهید تا آب گوجه ها کشیده شوند.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
در این مرحله بعد از کشیده شدن آب گوجه ها نوبت اضافه کردن رب گوجه به مواد است پس آن را نیز اضافه کنید و مقداری آ ن را تفت دهید تا هم رنگ رب داخل روغن مقداری باز شود و هم خامی آن کمی گرفته شود و سپس زردچوبه را نیز به همراه نعنا خشک به مواد اضافه کنید و آن ها را نیز چند ثانیه ای با مواد تفت دهید تا عطر آن ها بلند شود و با مواد نیز خوب ترکیب و مخلوط شوند.

بعد از بلند شدن عطر نعنا خشک آب جوشیده شده را نیز به مواد اضافه کنید و کمی مواد را با یکدیگر هم بزنید و سپس برنج نیم دانه و لوبیای چشم بلبلی را نیز به همراه بلغور جویی که از قبل خیس کرده بودید به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا آن ها نیز به آرامی با مواد پخته شوند و مقداری نرم شوند و دانه های برنج نیز شکفته و پخته شوند.

در آخرین مرحله سبزی های گفته شده را نیز با آب بشویید و سپس آن ها را به شکل ریز و ساطوری شده خرد کنید و بعد آن ها را به مواد اضافه کنید. درب قابلمه را قرار ندهید و به آن ها 20 دقیقه ای با شعله کم و با درب باز فرصت دهید تا با مواد بپزند و آماده شوند. درب قابلمه را قرار ندهید تا سبزی آش شما به هیچ عنوان تیره رنگ نشود. در آخرین مرحله نمک و فلفل آش را نیز اندازه کنید و سپس به آن ها ورمیشل سوپی را هم اضافه کنید و چند دقیقه ای به آن نیز زمان دهید تا داخل سوپ نرم و پخته شوند و بعد مقداری آبلیمو را نیز به مواد اضافه کنید و خوب مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و بعد از آن هم آش گوجه با بلغور خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین