. . .

آموزش طرز تهیه آش اسفناج

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • اسفناج نیم کیلو
  • ماش نصف پیمانه
  • عدس نصف پیمانه
  • لوبیا چیتی نصف پیمانه
  • پیاز 2 عدد بزرگ
  • رشته آشی به میزان لازم
  • سیر 4 حبه
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • پودر نعنا خشک 3 ق غذا خوری
ابتدا عدس و لوبیا و ماش را درون ظرف های جدا از هم بریزید و بعد همگی آن ها را به صورت جداگانه طی چند مرحله مقداری با آب سرد بشویید تا گرد و خاک آن ها پاک شود سپس به هر ظرف مقداری آب اضافه کنید و به عدس و ماش 1 ساعت زمان دهید تا درون آب خیس بخورند و آماده شوند و به لوبیا چتی هم درون آب 4 ساعتی زمان دهید تا آن هم خیس بخورد و آماده شود. بعد از آن که لوبیاچیتی خیس خورد آن را به همراه مقداری آب درون قابلمه ای بریزید و درب قابلمه را قرار دهید و به آن 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت زمان دهید تا نیم پخته و نیمه آماده شود و بعد آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

یکی از پیاز ها را با آب بشویید سپس پوست آن را بگیرید و بعد آن را به شکل نگینی شده و یکدست خرد کنید و قابلمه ای را برداشته و درون آن مقداری روغن بریزید و بعد آن را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن گرم و آماده شود و بعد به آن پیاز را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا مقداری سبک و طلایی شود سپس به آن مقداری زردچوبه هم اضافه کرده و آن را نیز به اندازه 1 دقیقه با پیاز تفت دهید سپس به آن ها عدس و ماش خیس خورده شده را هم اضافه کرده و روی آن ها مقداری آب جوشیده شده بریزید و درب قابلمه را قرار دهید و اجازه دهید تا عدس و ماش نیز با یکدیگر نیم ساعتی پخته شوند.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
در این فاصله اسفناج ها را نیز پاک کنید و بعد آن ها را با آب سرد بشویید سپس آن ها را به اندازه متوسط خرد کنید و اسفناج های خرد شده را هم به همراه لوبیا چیتی به قابلمه اضافه کنید و خوب مواد را با یکدیگر هم بزنید و نیم ساعتی به آن ها با درب نیمه باز زمان دهید تا تمامی مواد مقداری با یکدیگر به آرامی با شعله ملایم پخته شوند. بعد از گذشت نیم ساعت رشته های آشی را نیز از وسط نصف کرده و آن ها را هم به همراه مقداری نمک به آش اضافه کنید مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و مجدد نیم ساعت دیگر به رشته های آشی نیز زمان دهید تا به آرامی در کنار مواد با درب نیمه باز پخته و نرم شوند.

در آخر هم درون ماهبتابه ای جدا مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا روغن گرم و آماده شود و بعد پیاز باقی مانده را به همراه سیر ها با آب بشویید سپس پیاز را به شکل خلالی شده و ریز و یکدست خرد کنید و سیر ها را هم به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید بعد درون ماهیتابه پیاز خرد شده را اضافه کنید و زمان دهید تا پیاز کاملاً سرخ و طلایی و آماده شود و بعد به آن مقداری زردچوبه هم اضافه کرده و در حد 1 دقیقه آن را نیز با پیاز تفت دهید سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. بعد از پیاز، سیر را نیز به ماهیتابه اضافه کنید و آن را هم چند دقیقه ای تفت دهید تا مقداری سرخ و طلایی شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

در آخرین مرحله درون همان ماهیتابه مجدد مقداری روغن مایع بریزید به طوری که پودر نعنا درون روغن شناور شود و بعد پودر نعنا را در حد 1 الی 2 دقیقه تفت دهید سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. بعد از پخت آش آن را داخل ظرفی که برای سرو آن در نظر دارید بریزید سپس روی آن را با پیاز داغ و سیر داغی که تهیه کرده اید تزیین کنید و بعد از آن هم آش اسفناج با ماش و عدس شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین