. . .

معرفی خواص سرخالو

تالار خاصیت‌ها

وایولت

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
2975
تاریخ ثبت‌نام
2022-09-12
موضوعات
76
نوشته‌ها
197
پسندها
763
امتیازها
183

  • #1

1. منبع غنی آنتی اکسیدان

سرخالو حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C است که به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان و دیابت را کاهش می دهد.

2. سرطان کبد

مطالعات نشان می دهد که عصاره میوه لیچی به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد، ممکن است به پیشگیری و درمان سرطان کبد کمک کند.

3. سلامت قلب

مقادیر بالای برخی آنتی اکسیدان های موجود در سرخالو باعث تولید اکسید نیتریک می شوند. اکسید نیتریک به گسترش عروق خونی کمک می کند، فشار روی قلب را کاهش داده و باعث سلامت قلب می شود

4. معده و دستگاه گوارش

مقادیر بالای آب و فیبر موجود در لیچی به بهبود هضم غذا کمک می کند، باعث کاهش درد معده شده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

5. تقویت سیستم ایمنی بدن

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در سرخالو به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا مفید می باشد.

6. لاغری و کاهش وزن

میوه سرخالو کالری کمی دارد، همچنین به دلیل مقادیر بالای آب و فیبر موجود در آن باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن افراد می شود.

7. بهبود گردش خون در بدن

مقادیر بالای منیزیم، آهن، مس، منگنز و ویتامین C موجود در سرخالو به بهبود گردش خون در بدن کمک می کند. همچنین مقادیر بالای آهن موجود در سرخالو به افزایش گلبول های قرمز خون کمک کرده و برای پیشگیری و درمان کم خونی مفید است.

8. ضد التهاب قوی

سرخالو به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد، دارای خواص ضد التهابی قوی بوده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد.

9. فشار خون

پتاسیم موجود در سرخالو به آرامش رگ های خونی کمک کرده و باعث کاهش فشار خون بالا در افراد می شود.

10. پوکی استخوان

مقادیر بالای مواد مغذی موجود در سرخالو به تقویت استخوان ها کمک می کند و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

 
نام موضوع : خواص سرخالو دسته : خاصیت‌ها

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
116
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
123

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین