. . .

آموزش خمیرپیچ منتو 🍲

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1
IMG_20240304_215755_469ec73a4de3a95d769.jpeg
تصاویر مربوط به مدل های مختلف خمیر پیچ منتو 🍲📸

خمیر منتو رو به روش های مختلفی می شود درست کرد که در تصویر بالا چهار روش آن قابل ملاحظه می باشد
 
نام موضوع : خمیرپیچ منتو 🍲 دسته : آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #2
خمیر منتو 🌮

آرد مقدار لازم

روغن ۱الی ۲ق غ
شیر کمی
آب مقدار لازم
نمک یک زره
خمیر مایه مقدار لازم

روغن، شیر، نمک، خمیرمایه وآب را با هم مخلوط کنید بعدا آرد اضافه نموده خوب ورز دهید تا خمیر نرم ویک دست شود وبگذارید استراحت کند
خمیر که آماده شد (ورآمد )از ماشین آش کشیده واگر نبود با وردنه خوب نازک کنید به شکل چهار کنج قطع کنید. خمیر آماده است استفاده کنید
 

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #3
منتو🥘؛

مواد لازم؛
گوشت گوساله مقدار لازم
پیاز🌰
مرچ تازه🌶
نمک🍶
مرچ خشک، مرچ سیاه


طرز تهیه؛
در نخست گوشت را بخار داده تا نرم شود، بعدا گوشت و پیاز را از ماشین گوشت کشیده همرایش مرچ تازه و مساله جات و نمک را مخلوط کرده ، مود منتو آماده میشود.بعدا خمیر به مانند نان کرده و خمیر را زواله کرده هموار کرده و یا از ماشین آش کشیده به شکل چهار کنج برش🔪 کرده در داخل آن مواد که قبلا تهیه کردیم میگذاریم بعدا قالب دیگ منتو را همراه با روغن چرب کرده و منتو های که آماده کردیم در دیگ گذاشته بعدا در قالب اول آن آب جوش ریخته بالای آن دیگر قالب ها را گذاشته، میگزاریم تا پخته شود و بعدا نوش جان کنید...
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
49

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین