. . .

آموزش منتو 🍲🌮

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

مواد لازم

۱- گوشت سرخی یک کیلو ( گاو، گوساله )

۲- پیاز دو کیلو

۳- آرد ترمیده ، مقدارضرورت

۴- روغن بقدر لازم

۵- رب دو سه قاشق کلان

۶- دالنخود یک پیمانه

۷- چکه ۵۰۰ گرام کشک

(با سیر و نمک حل کنید )

۸- ادویه جات ( مرچ سیاه( فلفل سیاه )،تخم گشنیز ، نعناع )

۹- نمک

۱۰- مقدار سیر مربوط به ذایقه شما !

خمیر منتو:

۱- دوکیلو آرد را با نمک مقداری ۲۰ گرام روغن با آب شیر گرم

خمیر نماید . بگذارید استراحت نماید .

۲- گوشت را شسته و یخنی (آبپز) طبخ نماید . گوشت باید به

اندازه ی نرم گردد. با دست کنده شود . بعداً از ماشین رد کنید .

پیازرا پوست گرفته خلال کنید .

و یا هم ماشین سلاد را استفاده کنید .

از ماشین گوشت اصلا استفاده نکنند !

پیاز و گوشت را با نمک و تخم گشنیزمرچ تازه مخلوط کنید .

اگر از گوشت کوفته استفاده کنیم باید گوشت را در بین دیگ ناسوز

با یک عدد پیازبپزیم طوریکه ابتدا گوشت حرارت میدهیم بعداز 15

دقیقه کم آب می اندازیم نرم گردد. یک قاشق رب رومی و مساله را

اضافه میکنم پیاز متبافی ریزه و بالایش علاوه کرده مواد را با هم

مخلوط و منتو پر میکنیم. اگر گوشت چرب بود روغن را برطرف کنید

۳- خمیر را نازک هموار نموده چارکنج برش نماید .

مقداری یک قاشق کلان مواد تهیه شده را در بین منتو گذاشته

هر گوشه آن را با هم محکم نماید .

بعداً هر دو طرف را باهم محکم نماید .

۴- مقداری آب به دیگ روی حرارت گذاشته قالب های دیگ را با روغن چرب نمایید

منتورا روی قالب جالی پهلو به پهلواما دورتر از همدیگر چیده

قالب ها بالای همدیگر قرار دهید . معمولا دیگ منتو دارای دو الا

چهار طبقه میباشد. بالای طبقه اول که دیگ آبجوش میباشد .

بگذارید
بعد از ۲۰ دقیقه جای قالب ها عوض نموده اولی را آخر و آخیر

را اول بگذارید . بعد از پخته شدن منتو طی غوری را چکه

زده منتو را کشیده رویش دوباره چکه بزنید .

لعاب را انداخته با نعناع مرچ سیاه و لذیذ نموده با گشنیز دیزان نمایید

منتو آماده است . اشتهای خوب !


طرز تهیه لعاب منتو

دالنخود چند آب شده قبلاً تر نماید . بعداً با آب روی حرارت بگذارید

نرم گردد . قابل یادآورست بنوسیم .

برای تهیه لعاب ازپیاز نیز استفاده میکنند . اما من خودم لعاب

را بدون پیاز تهیه میکنم . چون منتو خودش پیاز کافی دارد .

روغن را داغ نموده . رب رومی را علاوه میکنم . سپس دالنخود

را روی لعاب انداخته بگذارید نمک را به خود جذب نموده

و سر روغن بیاید .

۲- اکثرا خانم های عزیز دالنخود را با آب کم روی حرارت گذاشته

همین که نرم گردید . بالای آن روغن مایع و رب مساله و نمک را علاوه کنید
 
نام موضوع : منتو 🍲🌮 دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین