اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

ببخشید من سال‌ها پیش یه رمانی خوندم اسم پسره متین بود یه شرکت داشت اسم دختره یادم نیست ولی دختره میشه منشی متین و بعدش عاشق هم میشن

سلام یه رمانی هست که دختره عاشق پدر خوانده ی خارجیش میشه ولی بعدش میفهمه که خانواده ی مادرش ایرانین وبرمیگرده ایران ولی چون عاشق پدرخوانده ش شده دوباره به خارج سفر میکنه
ممنون میشم اسم رمان رو بگید

سلام من دنبال رمانیم که یه دختر چادری و محجبه توشرکتی کار می‌کنه بهش انگ دزدی میزنن ورئیس شرکت چادرش وباز می‌کنه
میشه اسمشو بگین ممنون
رمان دختر بسیجی

سلام یه رمانی هست که دختره عاشق پدر خوانده ی خارجیش میشه ولی بعدش میفهمه که خانواده ی مادرش ایرانین وبرمیگرده ایران ولی چون عاشق پدرخوانده ش شده دوباره به خارج سفر میکنه
ممنون میشم اسم رمان رو بگید
فکر میکنم افسونگر

سلام ی رمانی هست دختره اشپزه از خارج اومده یکیو دوست داشته که از هم جدا شدن بعد که میاد ایران با ی پسری به اسم مرتضی که موری صداش میزنن ی کافی شاپ میزنن و باهم ازدواج میکنن

سلام ی رمانی هست دختره اشپزه از خارج اومده یکیو دوست داشته که از هم جدا شدن بعد که میاد ایران با ی پسری به اسم مرتضی که موری صداش میزنن ی کافی شاپ میزنن و باهم ازدواج میکنن لطفا اسمشو اگه

سلام من دنبال یه رمانی میگردم که دختری که از هوش میره و تو یه سرزمین دیگه بیدار میشه که مرداش هر کی زود تر به دختره *** کنه اون مال اون میشه و پادشاه این قبله اون دخترو به دست میاره ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام رمانی راجب دکتر دندانپزشکی که خیلی زود عروسی کرده بود دوتا هم بچه داشت به زنش خیانت میکردزنش هم با ی پسر کافه چی به نام احسان دوست شده بود اینا از هم طلاق گرفتن ولی دوباره به خاطر بچه ها رجوع کردن کسی میدونه اسمش چیه ؟

سلام،دنبال یه رمان هستم که اسمش رو یادم رفته
دختری به نام مستانه که پدر و مادرش رو توی تصادف از دست میده، پرستار یه روستا میشه و اونجا با دکتر پورمهر ازدواج میکنه ممنون میشم اسم داستان رو اگه میدونید بگید
مثل پیچک

سلام وقت بخیر .
من دنبال یه رمانم که دختره و پسره با داشتن یه بچه از هم جدا شدن چون انگار دختره وقت زیادی برای کارش و شرکتش می ذاشت و تو خونه نبود و به شوهرش رسیدگی نمیکرد بعد پسره با خدمتکار اون خونه که فکر کنم اسمش بنفشه بود خیانت کرد و از دختره جدا شد
بعد دختره فهمید که خیانتی در کار نبوده و پسره فقط وانمود میکرد
دختره یه پسر عمه یا عمو هم داشت که عاشق دختره بود اسمشم انگار سام یا همچنین چیزی بود
وسطای داستان دختره با شوهر سابقش و پسر عمه اش رفتن دکتر و دکتر گفت دختره مریضه بعدهم پسره هم پسر عمه گریه کردند و ....
توروخدا اگه میدونید بگید اسمشو